infi_p Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bı kısı bıle seelıng 8 shard demedı daha ak o dıyende sallıo mutlaka pm attım cvp yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZZzzZZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Tam 60gb ye satmistim... 20gb ve dual mirage'8 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borric Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 raptor bulabilir misin_?[signature][hline]there's only one song left in my mind tales of a brave man who lift far from here now the bard's songs are over and it's time to leave no one should ask you for the name of the one who tells the story... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben de +8 mirage istiyorum:-p kolaymış infi versene bana...sana 30 tane chitin veririm.[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 infi hava atcam diye acmadiysa bu topigi bende marlon deilim[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 11:48 tarihinde demiş ki: infi hava atcam diye acmadiysa bu topigi bende marlon deilim lol[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:justice level:68 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sanane mal mage sanamı sorcam acıp acmıcagımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar