Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 tf1.mix.gen.tr Kagsiz güzel bir server tavsiye edilmeli[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ne kagı kardeşimmmmmmmmmmm. :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Lag[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 server 30 kişilik yeni mapler yuklenecek memnun kalacaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecoh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 tabi kablolara lag yok ama dial uplar laglı saatlere hazırlıklı olsunlar :) c-d sux :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 yoo diala da lag yok[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 yoksa sonunda sonunda bi tf serveri açıldımı allahıma bin şükür bu günleride gördük hemen şimdi cafeye gidip giricem server a not: girişimlerim sayesinde swgc nin tfc serveride yeniden açılabilir hazırlıklı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 eet onu bunu birakin artik. mix 4eva. =)[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 mis gen sitesi varmı acep şifreli sanırımda giremedim[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Avaturkten[William Hurt] ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 aha kusra bakmayın ya www koymamışım diyorum siesini ndn bulamadım[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Avaturkten[William Hurt] ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Ben Unhkar nickiyle her gün oynamaktayım zaten.Seviyeli bir ortam var,hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Dün iki lamer vardı soldier olmuşlar kendi adamlarını vuruyorlardı.Admin devreye girince tırsıp kaçtılar.Bugünde servera girdiğimde iki kişi karşılıklı küfürleşiyordu admin geldi "Küfür edeni folloş ederim" dedi orada koptum zaten bidahada küfür edemediler :)[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar