tasci Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Selamlar kısa bi soru sormak istiyorum masterı istediğim lvl de açabilirmiyim ? Allah nasip ederse bugun 62 oluyorum daha master açamadım , eğer açılmıyorsa boşuna kaasmiyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 analayamadım master olduğunda eğer master a 1 verdiysen 1tane daha verip açabilirsin yada hiç master a vermediysen 62 olduğunda 2 puanı master a ver açılır[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Master olmayı demiş zannedersem Evet 60+ istediğin lvl de olabiliosun diye biliyorum ben[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben master lvli anladım yadi scream fln gibi sorry... master 60+ da istediğin zaman açabilirsin joey doru sölemiş :D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :D[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GRaDeRJaCK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Master Sadece LVL 60 ta oluna bilir. LVL 61 Olduktan sonra master olamazsiniz.[signature][hline]SERVER : ARES NiCK : GRaDeRJaCK LVL : 62 CLAN : TURKISHTOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu arada priest mısın?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: GRaDeRJaCK, 26 Aralık 2005 12:42 tarihinde demiş ki: Master Sadece LVL 60 ta oluna bilir. LVL 61 Olduktan sonra master olamazsiniz. ciddi olamazsın :( priest im :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: tasci, 26 Aralık 2005 12:41 tarihinde demiş ki: saolun.. yok öyle bişey[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:justice level:68 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Master istedğin lvl de olursun 60+ olarak istersen 70 ol yine açarsın merak etme[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GRaDeRJaCK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 www.knightonlineworld.com adresinden gorevler kismina girip bakabilirsiniz. Yeni sayfada yerini tam bilmiyorum her gorevin belirli bir lvl araligi vardir ve Master Gorevinin LvL araligi 60-60 tir. lvl 61 de master olmus kac kisi taniyorsunuz?[signature][hline]SERVER : ARES NiCK : GRaDeRJaCK LVL : 62 CLAN : TURKISHTOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: GRaDeRJaCK, 26 Aralık 2005 12:46 tarihinde demiş ki: www.knightonlineworld.com adresinden gorevler kismina girip bakabilirsiniz. Yeni sayfada yerini tam bilmiyorum her gorevin belirli bir lvl araligi vardir ve Master Gorevinin LvL araligi 60-60 tir. lvl 61 de master olmus kac kisi taniyorsunuz? bilmiyosun konuşma[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:justice level:68 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: GRaDeRJaCK, 26 Aralık 2005 12:46 tarihinde demiş ki: www.knightonlineworld.com adresinden gorevler kismina girip bakabilirsiniz. Yeni sayfada yerini tam bilmiyorum her gorevin belirli bir lvl araligi vardir ve Master Gorevinin LvL araligi 60-60 tir. lvl 61 de master olmus kac kisi taniyorsunuz? 61 %50 de master oldum ve priesttim ve holy water kendimiz düşürdük 2. kesişimizde[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GRaDeRJaCK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 3 tane 60+ charim var birisi 61 de master olamadigi icin 60 a dustu sanirim bilmeyenler bilenlerden cok konusuyor burada[signature][hline]SERVER : ARES NiCK : GRaDeRJaCK LVL : 62 CLAN : TURKISHTOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: GRaDeRJaCK, 26 Aralık 2005 12:46 tarihinde demiş ki: www.knightonlineworld.com adresinden gorevler kismina girip bakabilirsiniz. Yeni sayfada yerini tam bilmiyorum her gorevin belirli bir lvl araligi vardir ve Master Gorevinin LvL araligi 60-60 tir. lvl 61 de master olmus kac kisi taniyorsunuz? ben tanıyorum hemde çok yakından çünkü ben 61de master oldum:D priest olduğum için hollytemple ı zor buldum[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: GRaDeRJaCK, 26 Aralık 2005 12:49 tarihinde demiş ki: 3 tane 60+ charim var birisi 61 de master olamadigi icin 60 a dustu sanirim bilmeyenler bilenlerden cok konusuyor burada ZZZZZzzzZZz yiğenim 61de master oldu priest.zafer06'da 61 veya 62de master oldu[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:justice level:68 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: GRaDeRJaCK, 26 Aralık 2005 12:49 tarihinde demiş ki: 3 tane 60+ charim var birisi 61 de master olamadigi icin 60 a dustu sanirim bilmeyenler bilenlerden cok konusuyor burada sen Ke demi diyosun KO damı diyosun![signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 master görevi 60-70 görevidir. Guestlerin içine bakın görürsünüz !!!!!![signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : HESPERUS / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :66k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 60+ da açabilirsin ben warriorumu 61 de priesti 62 de açtım.Yok açılmaz diye birşey yok.Koca bir yalandan ibaret..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: GRaDeRJaCK, 26 Aralık 2005 12:49 tarihinde demiş ki: sanirim bilmeyenler bilenlerden cok konusuyor burada cidden öyle valla[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: GRaDeRJaCK, 26 Aralık 2005 12:42 tarihinde demiş ki: Master Sadece LVL 60 ta oluna bilir. LVL 61 Olduktan sonra master olamazsiniz. lvl 61 %bilmem kaçta anca master olabildim. ark.lar hala 62 ve master olamadı. korkutmayın herifleri. olimpia da 60 olup hemen master açtırmak kolay mı sanıosun? istersen 70 de açtır.[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar