bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Stuner_Cypher, 26 Aralık 2005 11:40 tarihinde demiş ki: la bari KOSP u kapatıp çekseydiniz =) hö?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bubbaChucks, 26 Aralık 2005 09:49 tarihinde demiş ki: ahh ahh görünce kardan party aklıma geldi gırbıca taşımışlar :D said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 11:34 tarihinde demiş ki: ''kardan party:p'' 2? ben dediydim ama etrafta moderatorler var dikkat :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bubbaChucks, 26 Aralık 2005 11:45 tarihinde demiş ki: said: Stuner_Cypher, 26 Aralık 2005 11:40 tarihinde demiş ki: la bari KOSP u kapatıp çekseydiniz =) hö? polinin resminden bahs etmiyorum ilk koyulan kardan adamlı partyde adam lar kosp la dts kesiyo =) hayır derler şimdi ama biz ilk kospculardanız yemeyiz =Pp[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Biliomm senii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Stuner_Cypher, 26 Aralık 2005 11:50 tarihinde demiş ki: said: bubbaChucks, 26 Aralık 2005 11:45 tarihinde demiş ki: said: Stuner_Cypher, 26 Aralık 2005 11:40 tarihinde demiş ki: la bari KOSP u kapatıp çekseydiniz =) hö? polinin resminden bahs etmiyorum ilk koyulan kardan adamlı partyde adam lar kosp la dts kesiyo =) hayır derler şimdi ama biz ilk kospculardanız yemeyiz =Pp heee :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Güzel resim , dün bizde berserkeri bu şekilde kestik. Aksam koyarim ssleri baya eglenceli oluyor. :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Çok kosper gördüm sizi..........[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar