Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silkroadta neler oluyor neler bitiyor?

Sacros

Öne çıkan mesajlar

Vay bee adamlara bak

Hav ben netten oynanıcak her oyunu oynadim uo muonline Ko gibi onlardada boyle hack konuları olmustu her oyunda oluyor demek zaten hack yoksa bi oyunda bilinki oyunda bi hata var :D bence yoneticilerin bu gibi durumlara anında mudahele edicek bir sistemi olmasi lazım derim ben
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı forumlarda bir sürü olaydan bahsediliyor, macrodan tutun mass boss spawna, kullanıcı adları ve şifrelerden tut alakasız level kasma taktiklerini kadar oyunu eline verildiğini yazıyor millet. yönetim sessizliğini koruyor.

temiz oyun istiyoruz ![signature][hline]Clan: FiRe
LV: 3x
Server : Aege
Spear Master
Alayına isyan ...
Sosyal ağlarda paylaş

oyun yetkilileri açık bir bilgi vermiyorlar ama çalışıyorlar bunlar üzerinde. açıkları kapatmaya çalışıyorlar. gerçi daha betası olduğu için pek de salladıklarını sanmıyorum, yavaş yavaş düzeltirler. hatta bu kişilerin yaptıkları bize şimdi zararlı da olsa oyun coderlarının açıkları görmelerine yardımcı olabilir, ilerde faydası olur. dikkat ettiğim bir diğer şey de yeni bir kod yazdıklarında gayet acemice yazıyorlar, bugları sonra düzeltiyorlar. adamların görevimizi tam yapmamızı istiyor heralde: Test etmek! :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.

[Bu mesaj Sacros tarafından 25 Aralık 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sizce biraz sacma deilmi.
daha bi kac aylık oyun bu.
hadi adam kendine gm yetkisi verdi hackledi.
gm kodlarını nerden bilio.
monları kendisine göre nasl ayarlıyorda çıkarıor.
Gmler bile doru dürst bilmio kodları o yüzden betada saten.
oldukca sacma bir suclama bu.
PEEEH GM yapmışmış kendini.
Bende başbakanım... (inandınızmı?)
Sosyal ağlarda paylaş

Walla yaklasık yıldır beri IT sektorunde çalışan biri olarak bu sektorde olacak hiçbir şey beni şaşırtmaz.Kesinlikle olmaz denilebilecek hiçbir konu yok bence bu sektorde.O yuzden sivri zekalı arkadaşın biri çıkıp bu tip bir olayı becermişde olabilir.Önemli olan farkedip açıkları kapatmya çalışmaktır.En iyi güvenlik uzmanı en iyi hırsızdan olur ........[signature][hline]Server : Aege
LvL : 25
Job : Trader
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...