4Ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: walla ben defansa fazla önem wermem sadece sağlam çakayım yatarsam yatarım dersen 2x+2silver earing 2x+2elf ring +2 dex of amulet +2 elf belt +8 shell set bide eline 2x +8 shard aldın mı tutamazlar seni (ama iron neckle çok lazım pk da) onuda inventoryde tutarsın Bu itemleri Arsde yapamazsın oynadıgın Server Cypher zaten Dupe RLZ. Eger orada diyorsan ben sana kankanın charı yazayım gelsin pass alim kapısalım :) 2 x + 4 RE 1 x +5 IN IB WP 2 x +4 ROL +10 Dual Shard +9 Full set. Sen o char ile ben bu charile kapısalım karsımda o char ile duramazsın :)[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: 4Ever, 25 Aralık 2005 15:47 tarihinde demiş ki: said: walla ben defansa fazla önem wermem sadece sağlam çakayım yatarsam yatarım dersen 2x+2silver earing 2x+2elf ring +2 dex of amulet +2 elf belt +8 shell set bide eline 2x +8 shard aldın mı tutamazlar seni (ama iron neckle çok lazım pk da) onuda inventoryde tutarsın Bu itemleri Arsde yapamazsın oynadıgın Server Cypher zaten Dupe RLZ. Eger orada diyorsan ben sana kankanın charı yazayım gelsin pass alim kapısalım :) 2 x + 4 RE 1 x +5 IN IB WP 2 x +4 ROL +10 Dual Shard +9 Full set. Sen o char ile ben bu charile kapısalım karsımda o char ile duramazsın :) yoksa ... forumunda gördüüm ve ap si 2956 olan asas bu mu ? :D[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 5x (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bilmiyorum Forumda Gordugum omu ama :) 2710 AP var Arkadasda en son gordugum benim[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 demek daha yüksek ap li varmış :) bi ss gördüm adamın apsi 2956 ve def 1156 böyle bir adam ölür mu diye sordum :D[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 5x (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 CCsakura sen x teki orc magemisin ( o isen ulem ne ballı adamsın tam kseicekken seni oldum :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 harbiden ha sakura charı satın aldım dion da. hangi charını aldın. her serverda sağlam charı var o adamın^^[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hepsi aynı ID'de[signature][hline]CCSakura back ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o_O[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :) saat 19:00 da savasa bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Online olamayabilirm ama gelirsem warder'ı kesmeye çalışıcam :D şu an zaten char'la test aşamasındayım server konusunda da sıkıldıkça değiştiriyorum[signature][hline]CCSakura back ... [Bu mesaj CCSakura tarafından 25 Aralık 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 X ten sıkılırsan itemleri versene :) saka biyana saglammısın sen baya yaw :) (Gerci ben ezigim ama olsun ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ehehe sen kaç lvl'sın ?[signature][hline]CCSakura back ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tüm serverlardaki lvlını ve itemlarını yazsana sakura ?[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 şincilik 59 ama tüm varlıgım 2 +7 mirage 2 kekuri ring +6 chitin set :( millet parlıya parlıya geziyor adamın içi gidiyor wallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: 4Ever, 25 Aralık 2005 14:56 tarihinde demiş ki: Eger Puppet lvl Chris ile Aynı olsa inan Chris i keser :) [Bu mesaj 4Ever tarafından 25 Aralık 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] İşte problem burada... O öyle olsa bu böyle olsa... Yengeminde bıyıkları olsa vs vs... O lvlde olacak kapışacak. İyi pk yapmak oyunu süper oynuyorum demek değildir. İyi oyuncu iyi pk yapar, anvil başında iyidir, mobsların kesiminde yapılması gerekenleri bilir, inatla ve emekle lvl kasar vs vs bir çok şey sayabiliriz. Sadece pk başarısı bir oyuncunun iyi CS yada Street figter geçmişi olduğunu gösterir sadece.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: bilinc, 25 Aralık 2005 17:01 tarihinde demiş ki: said: 4Ever, 25 Aralık 2005 14:56 tarihinde demiş ki: Eger Puppet lvl Chris ile Aynı olsa inan Chris i keser :) [Bu mesaj 4Ever tarafından 25 Aralık 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] İşte problem burada... O öyle olsa bu böyle olsa... Yengeminde bıyıkları olsa vs vs... O lvlde olacak kapışacak. İyi pk yapmak oyunu süper oynuyorum demek değildir. İyi oyuncu iyi pk yapar, anvil başında iyidir, mobsların kesiminde yapılması gerekenleri bilir, inatla ve emekle lvl kasar vs vs bir çok şey sayabiliriz. Sadece pk başarısı bir oyuncunun iyi CS yada Street figter geçmişi olduğunu gösterir sadece. Blinc abi seninde oynamadığgın oyun yok bakıyorum :D[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 @arrdeam: Senin de işin günde 12 saat minumum (bazen çok daha fazlası) yazı yazmak olsun, hem de bu yazıları hayalgücünle yazmak zorunda ol, sonra gel de oyuna vakit ayır bakayım... Yine giriyoruz elden geldiğince:D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yaaw napam abi apos dön dön başım döndü bende azcık stres atam dedim :) abi cs de kapışalımmı deli oynarım :D[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: -------------------------------------------------------------------------------- 4Ever, 25 Aralık 2005 14:56 tarihinde demiş ki: Eger Puppet lvl Chris ile Aynı olsa inan Chris i keser [Bu mesaj 4Ever tarafından 25 Aralık 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] -------------------------------------------------------------------------------- Bilinc: İşte problem burada... O öyle olsa bu böyle olsa... Yengeminde bıyıkları olsa vs vs... O lvlde olacak kapışacak. İyi pk yapmak oyunu süper oynuyorum demek değildir. İyi oyuncu iyi pk yapar, anvil başında iyidir, mobsların kesiminde yapılması gerekenleri bilir, inatla ve emekle lvl kasar vs vs bir çok şey sayabiliriz. Sadece pk başarısı bir oyuncunun iyi CS yada Street figter geçmişi olduğunu gösterir sadece. Herkesin Oyun tarzı ve anlayısı farklıdır Sen oyunu zaman gecirmek icin oynarsın Diger bir Kisi PK yaparak EGO tatmin Eder. Bir digeri sadece Boss Hunter ile oyundan tat alır. Burada herkesin oyun amacı farklı Senin dediklerine dedigim bisi Yok ama Bir Cok kisi chris yada 0000 yada lordos lvl 70 Roguelerin cok asmıs yada uniqleri hep +lı oldugunu sanıyor Uniqleir +lı bildigim tek Rogue LORDOS var onunda hepsi +1. Chrisinde uniqleirgordum Sadece RE ler +1 Gerisi 0 O da zaten RE leri nadir takıo geri surekli IE ile geziyor Sen kendini o alanda basarılı gorursun. diger bir kisi yetenekli oldugu konusada kendini basarılı sayar. [Bu mesaj 4Ever tarafından 26 Aralık 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar