Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 At the Gates - Suicide Nation olabilir mi ?[signature][hline]Tomoe
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 diil diil. Tom's diner mış. adam okeyledi heh *!and DIGS left the building*[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ona dememiştim ama olsun =)[signature][hline]Tomoe
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o da toms daynır. ehhe psikopat mode oldu bende biraz... iyi geceler[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 26 Aralık 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 benimde bi şarkı var... ipucu: dilili lele loyloy yeye yo kamon kamon yeaah!! şimdiden teşekkürler...[signature][hline]Guardia 60 Night Elf Warrior
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet ben şarkı adı istemiom grup adı istiorm dıtdırıdı dıtdırıdı dıtıdıtı dı dı ,dı tı dı tı dıddırıtı dıdı dıddırıdı dıddırıdı dırıdırıdırıdırı dıtdırıdı dıtdırıdı dıtıdıtı dı dı ,dı tı dı tı dıddırıtı dıdı dıddırıdı dıddırıdı dırıdırıdırıdırı dı dı di di dı di tıdı dıdı dı dı dı dı dı dı[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben de dıt lara baka kaldım sora cewabı okuyunca aha lan hakkaten diyebildim helal olsun hehe. artık sulandırmayın ama.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ay em siting in morning et di daynır on dı kornır... hazırlıkta kitapta vardı bizim bi de bu şarkı byaaa eski [signature][hline]böhüüü [Bu mesaj turambarturin tarafından 26 Aralık 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Spidee, 26 Aralık 2005 00:45 tarihinde demiş ki: At the Gates - Suicide Nation olabilir mi ? oha bildi lan.. *sulandırıp topuklar*[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Öne çıkan mesajlar