phoebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arac:peugeot 106 quicksilver - modifiye icin neler yapılır? -nereden teemin edilir(istanbul içi olması daha makbuldur) her türlü tavsiyelere acıgız;) simdiden yardımlarınız için tesekkürler[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 motor mu dış modifiyemi?[signature][hline]Belki cehennemde birgün karşılaşırız.Sen kalp hırsızı olduğun için,ben ise tanrıyı bırakıp sana taptığım için... pogodi, 25 Aralık 2005 16:52 tarihinde demiş ki: evet anılın göbeğinden seksapel bişe yok bu dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 motor[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Spor hava filtresi ve son susturucu. Eğer fazla ses istemiosan o zaman büyük kazanlı ve marka bişi almakta fayda var, supersprint veya magnex olabilir. Hava filtresini ise K&N veya Green almakta fayda var.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ok bende sey dusunmustum hanı devır arttıkca sesı artan tok hava fıltrelerı varya ama manıfolddan eksoza kadar butun olanlardan..ayrıca tabıkıde yay,kule gergısı,306 farı(dıs olarak sadece far ve bu parlak silver da denen jantlardan) fılan ama benım asıl yardım ıstedıım seyler supercharger chip filan da lazım onlar nasıl olur nereden teemın edılır..hatta blowoff fılan da lazım;) ayrıca neon taktırmak sızce artık demode olmus krolara ait bişemi? performans için ne gerekiyosa yapmak istiyorum kısacası bu..(tabıkı sadece performans deıl spor koltuk spor dıreksıyon fılanda ısterım:D)[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 supercharger ı naapcan turbo yeter bence sana.kulegergisinide daha önce tartışmıştık burda çok gerekli bi parça değil bence.[signature][hline]Belki cehennemde birgün karşılaşırız.Sen kalp hırsızı olduğun için,ben ise tanrıyı bırakıp sana taptığım için... pogodi, 25 Aralık 2005 16:52 tarihinde demiş ki: evet anılın göbeğinden seksapel bişe yok bu dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 selam, baktım gücü arttırmayı düşünüyorsun, ben de önerilerde bulunayım; -büyk jant ve uygun brembo fren sistemi -o cücüğe uygun borudan kabin kafesi -en kalitelisinden lastik saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar