mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hm arkadaş 12 bölüm verdi bakacam cd de duruyorlar, beğenirsen devamını veririm dedi. Düşeş oldu tabi eşşekle beklemeyeceğim. Şu anki sorun şu 12 bölüm keser mi?[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Asıl 12 den sonra başlıyo :))[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Kesmez =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 40 bölüm altyazı bitti bakalım kasıyorum yetişebilcemmi :D günde 3 altyazı yapıyorum desem (sınır) kasarsam 1 ayda bitermi acep? hmmm[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Günde max 3 altyazı yapıyorsan 1 ayda max 90 altyazı yaparsın, 40 bölüm yapmışsın, anca 130'a gelirsin =) 1 ayda da 4 bölüm daha çıkacağını hesap edersen, cık olmaz =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Teşekkür ederim spidee :D eheheh matematiğim çok zayıf abi kerovat(!) cetvelini bile ezberleyememiş adamım ben :P ama edebiyatım çok iyi :P[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 spidee eywallah abi iyi oldu anlattığın indirmeye kasmam o zaman iyi oldu ya[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ''Spidee'' Günü kurtaran adam!! herkese yardım ediyo :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: GEd, 27 Mayıs 2005 17:55 tarihinde demiş ki: [spo1=osman]saldiran cocuk kiz sanirsam,gozlerden oyle bi hava yakaladim[/spo] ozet olmamis o ,bolumu oldugu gibi anlatmis :p İnsanı yatıltırlar bu japonlar ilk bölümlerde Haku vardı hatılarsanız Şerker Kız Candy'den daha şerkerdi amanın her şeye hazırlıklı olun bu arada ilk kez manganın dışına çıkmışlar ilginç izliyoz... Yine bu arada Ero-senni harbi malın teki iyi bu hokage olmamış...Ya bu efsanevi sanninler(yanlış yazdım galiba) bunlardan adam olmuyor belli biri kumarbaz diğeri sapık biri kötü adam buna neya?[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 valla sannin ler apayrı bişi ya eskiden kafa varmış herhelde bunlarda şimdi bişi kalmamış çünkü emin olabilirsiniz[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Nerde o eski hokageler sanninler[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Virus, 29 Mayıs 2005 10:59 tarihinde demiş ki: Nerde o eski hokageler sanninler puhaaahahahahah :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Jiraiyyaya LAf söyletmeeemm!!! sapıktır mapıktır ama Adam Borumu Yondaime'yi eğiten adam olm o herifteki tekniklerin daha 10000/1 görmedik ... jiraiya hokage eğitmiş adam! Rasengan ... gördük chidoriyi naaptı rasengan ... Kimin tekniği Jiraiya :P ... o yüzden sen yondaimeye benziyosun felan diyo... bide kıllandığım bir olay bana japon bir arkadaşım söyledi spoiler veiiim [spo1=Naruto ?!...]Naruto Yondaimenin oğludur (4.) tipindende anlayınız gittikçe ona benziyo :) japon arkadaşım söledi doğruymuş[/spo][signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lord_gorthaur manganın 2. kez dışına çıkıyolar (Bkz. Kakashi maske bölümleri koşu yarışı falan filan) çok saçma oluyor ve gereksiz oluyor neyse nartuto part2 biraz daha gecikecek neyse...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Rock Lee vs Garaa müzikli tüm savaslari mevcut :) sadece savas yerleri var müzik esliginde eger sizi sardiysa kesin indirin :p Lee vs Garaa[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Naruto hakkında spoilerlar bitmez [spo1=Naruto ?!...]Naruto Yondaime'nin isminin Uzumaki Arashi olduğu söyleniyor (şu frog summon için isimlerini yazıpta ellerini bastıkları kağıttan yola çıkılarak. Soyadlar benzer olunca bir ilişki olduğu kesin ama resurrect'imi yoksa oğlu veya abisimi o bilinmez (narutonun annesi babası neden piyasada yok onu merak ediyorum). Hem arashi'de storm demekti galiba biri hortum biri fırtına ...[/spo][signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sabaha kadar spolier :P [spo1=Naruto kunnn]Zaten ben şeyden kıllanmıştım jiraiya yondaimeyide eğitti bilerek geliyo narutoyu eğitiyo çünkü onun oğlu yoksa neden jiraiya yondaime gibi gelsin ebuisu dan çalsınki narutoyu jiraiya bilerek aldı ebuisuyu hatırlıyosanız bir bölümdede jiraiya ebuisuya : Ebui senden özür diliyorum ama narutoyu benim eğitmem gerekli'' gibi bir söz söylüyodu ben zaten orda kıllandım :D babası o babasıııı :D[/spo][signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yalan Rüzgarı çevirdiniz ha =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Vicious, 29 Mayıs 2005 15:54 tarihinde demiş ki: lord_gorthaur manganın 2. kez dışına çıkıyolar (Bkz. Kakashi maske bölümleri koşu yarışı falan filan) çok saçma oluyor ve gereksiz oluyor neyse nartuto part2 biraz daha gecikecek neyse... kaçırmışım demek :lol:[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 [spo1=Yondaime ?!...]Bu sırada Akatsuki'nin başkanın Yondaime olma olasılığı var (her ne kadar fanlar yok öyle bişey bırakın yondaimeyi rahatca uyusun desede). Bu sırada Erosannin bizimkinin babası veya dedesi olma olasılığı çok az bence. Benim merakım Neden narutonun annesi yok piyasada.[/spo][signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 [spo1=Yondaime :P]şimdi Yondaime öldü dicem inanmıcanız :D hatırlıyomusunuz orochimaruyla 3. kapışırken ''kchuyose Edo Tensei'' (Lan hala hatırlıyom adını) kullandı 2 tabut çıktı 3. sünüde son anda yerine soktu bizimki işte o 4. ydü hatta diyoki ben onunla kapışamazdım diyo sonradan bizim hokage ... oradan anla ki yondaime öldü ... Eğer o tabutta çıkmış olsa 4. çıkıcaktı son anda tabutu yerine sokuyo arkadaşımız[/spo][signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 [spo1=Geyik]Belki son tabut boştu :-P[/spo][signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 [spo1=Tabutlan iglili] Geyiklen ilgisi yok tabutun ici belkide bostu bu konu cok tartisildi.Hatta Narutonun icine koyulan kyubinin onun iyiligi icinmi yoksa ilerde ondan geri alinmak icinmi koydugu bile cok konusuldu.Fark ettiyseniz Akutsukinin lideri ruh gibi belkide death god jutsunun bir yan etkisiylen bu hale geldi.Sonuc olarak zaman gosterecek narutonun en guzel yani surprizlerlen dolu olmasi[/spo][signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. [Bu mesaj Virus tarafından 30 Mayıs 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Yeni bölümü çektniz mi beyler[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ben daha çekmedim, bu yeni bölümler fazla geyik olduğu için pek acele etmiyorum =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar