Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 anime'in ayrıntı icermesihikayeyi cok daha doyurucu yapıyo, ayrıca dovus sahneleri manganda cok daha guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 hem animede kanimca cok buyuk onemli bir arti var, o da muzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Toshiro Masuda'ının muhteşem besteleri zaten animasyonu bu kadar tutkulu kılan. saolsun öle şarkılar yazmışki adam herşeyi yerli yerinde hissediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Ben yinede ısınamadım.Sanki manga daha güzel gibi geliyor.Yalnız bir yönden de yapcak birşey yok.Full filler sözenlerden iyidir her halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 arkadaşlar filler'ları kötülemeyin. onlar karakterler arasındaki ilişkileri daha iyi anlamamıza olanak sağlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Gerçekte var olmayan ilişkileri mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 gerçek nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 6-7 cikti dattenbayo da. [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 04:30 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mangada olmayan ilişkiler sonuç olarak sasuke arc'ın sonundan sonra nauto çekti gitti. Bence bu onu daha kararlı ve daha özverili birisi yapıyor. Diğer olan saçma sapan olayları saymıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Söylentiler doğru çıktı sanırsam. Bundan böyle Naruto iki haftada bir olacak gibi. Tabi hep böyle 1 saatlik bölümmü yapacaklar bilmiyorum ama böyleyse bence sorun yok :D En azından çıkacağı zamanı biliriz filler görmeyiz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 filler görmeyiz diyorsunda adamlar normal bölümü filler a çevirdiler nerdeyse. iki bölüm birden olucak diye bu kadar gereksiz şey koyulması saçma gibi. uzattıkça uzatıyorlar konuyu. belkide mangasını okudum diye bende sabırsızlık olabilir tabii. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 animesi olmuş olmasa okurdum fakat iş filme dökülünce olmuyor. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi über müzikler güzel dublajlar var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Ben sevdim bu bölümüde, güzel bitiyo falan iyi yanı ben hala tutuyorum bu anime'i. Hatta mangasıdna daha basarılı buluyorum bi cok sahnesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Ah bi de çizim kalitesi düşmeseydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Evet çok düşük çizim kalitesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Filler olmasın da bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bölüm içinde soktukları ekstra sahneler açıkcası mangayı okuyan ben için fillerlardan daha acı çektiriyor.Anime'nin akışı bozulmuş bence.Bir çok zorlama sahne var gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 analmıyorum hangi ara sahneden bahsediyosun? ha mesela "kakashi vs naruto&sakura" dovusuyle deadra vs garaa fazla karısmıstı ama bu bölüm gayet şıktı. Hayır aralara sokulan sahneler mantık hatalarını düzelttiyo, akışı yumuşatıyo, kishimatonun kurgusunda ciddi sacmalıklar var yoksa, ben narutodur olsun diye okuyorum zaten mangayı bu tur hataları görmezden gelip cunki gaz cunki kıvamında bi manga, anime'de toparlıyolar kurguyu, hikayeyi, bu ara sahnelerle. Manga zaten daram dağın ara sahneler bağlantı sağlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 oha cüce yapma. mangadaki gaara vs deidara'ya bak, bir de animedekine bak. yok oraya geçirmişmiş kumu, yok ondan kaçmışmışmış... koftiden koftiden bölüm içi fillerlar. ayrıca açıklamalar var ki tam 12 yaşında çocuklara hitaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 e 12 yasında cocudka izliyo... ayrıca bakıyorum mangaya dövüşde fazladan bi deidranın ikinci kuşu var bide böcekler var ha böcekelrde sadece öle bişi yanı mangada böceksiz patlıyo animede böcekli o kadar. mesela koca kumdan kalkana ne oluyo mangada? bilmiyoruz yok oluyo koca kumdan kalkan butun şehri kaplıyan, anime bi kulp takmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Fillerdan kurtulduk ya o bana yeter.Ha kuşla patlatmış ha böcekle fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 noo [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 04:39 tarihinde, Dralnu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yok oluyor olur mu cuce. ch. 249 sayfa 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yav mangası sağlammı bu kadar harbiden , ben şu anda sırf anime si ile yetiniyorum. Manga sıkmıyor değil arada. Desem manga mı yoksa anime mi? Anime içinde baya bekliyoruz yahu. 2 hafta bekletiyor adamlar. İpnalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 manga içinde bekliyorsun fark etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar