THiM Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 haftada 1 ciksa yine iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 said: SenariouS üye § 18 March 2007, Sunday - 15:41 da demiski Belki Kishimoto Manganın ismini sasuke diye değiştirirse dönerim yoksa ana karakterin bu kadar sıkıcı olduğu-olacağı bir animeyi izlemeye gerek yok haha sen beni güldürdin narutoda seni güldürsün. Sasuke klasik emo iste hiç bi nanesi yok, manganin/animeimdeki herkez karakterken sasuke standart arketip, asil bayik olan sasuke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 sasuke direk kötü olsun, daha iyi duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Öyle sayilir zaten.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 büyüyünce abisine daha bi benzemiş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 said: Cuce hiç bi nanesi yok katanası... var... artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 anakindede lightsaber var var Yoda'da Qui Gon'dada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Arkasında koca bi yayıncı desteği var. Artık senaryoyu yazan mı, animeyi/mangayı yöneten mi bilemem de, delicesine Sasuke fetişizmi var adamlarda. Naruto öksüz yetim (ciddi anlamda da), Sasuke b@p k3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Sanırım Naruto ile arasındaki gerilimi yüksek tutmak için Sasuke'nin bu hali gerekliydi. Hem böylece Team 7, Legendary Sannin'in birebir kopyası haline geliyor hatta belki de daha kuvvetli bir hale gelecekler. Hem belindeki mor bağacık Sasuke'ye yakışıyor bir de bu var... [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 01:54 tarihinde, THiM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bu sound nindeki mor halat -hatta urgan :) - takintisi nedir,ben de bunu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 O diil de, dattebayo'da sorun mu var, giremiyorum sabahtan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 iyide bütün ninjalarda katana yok ki cuce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 cunki gerek yok... ben sarubiye bakarim 4. ye bakarim bakiyorum katanalari yok cunki gerek yok sasuke bi sikim beceremiyo napiyo bari katana aliyim epixim olsun adam kesiyim ayagina yatiyo gecin bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 3. hokageninde sobası var nedir yani ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 hah mesela sopa delikanli bi olay sopa yani, katana direk isini bilmiyene ver önüne gelene sallasin kessin anca odur yani, delikanli ninja Kunai'ylede yapar isini öle katana matanaya mehal birakmaz, karsisindaki öle kuntizlik yaparsa (bakiniz orochiramu) acar summon'ini sopa yapar döver kötü adamlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: Krusty üye § 18 March 2007, Sunday - 16:11 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- naruto, bleach+one piece den daha güzel. bence. Öeh.! Yok Artık... [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 14:44 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Zevkler tartışılmaz bende tavuklu rameni acılıdan daha çok severim mesela :D Senin aşırı One Piece fanatiği olduğunu görüyorum bu arada :D Bende severim One Piece ama sakin yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ben direk one piece'i sevmiyorum. itici geliyor bana, anlamadım :) ilk tv'de türkçe dublajlısını izlemiştim, uyuz olmuştum bundan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Bi ara Star'da vardı bi anime, gemide falan gidiyolardı, yuvarlak gözlü bi çocuk vardı, o anime mi One Piece? Oysa çok merak etmiştim de ismini edinememiştim bi türlü. İndiririm şimdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 140 küsürüncü bölüme kadar zevkle izledim ancak sonrası baydı beni neden bilmiyorum. ama kesinlikle tavsiye ederim en azından 120 ye kadar falan rahat sıkılmadan heycanla izlenir. KAGE BUNSHIN NO JUTSU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 cunki ondan sonrası filler güzel değil con arada iyi bi iki bölüm oluyo o kadar. Sişippudenden devam etmeni tavsite ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Evet One Piece o Starda yayınlanan. Baya zevklidir fillerları bile izlenilebilir derecede. Ayrıca komiktir güzel yani. Naruto fillerlarını zilemeyin Rasengan ile noodle bile yapıyor o derece abartı. Ama Shippuden yine güzel günlere dönüş gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Fillerları Bile İzlenebilecek Derecede Güzel Bi Seri Ve 400 Bölüm Çıkmasına Rağmen Hiç Bir Şey Eksilmeden Hatta Artarak Devam Eden Bi Seri One Piece Naruto Ve Bleach'den Çok Daha İyi Dabi Renkler Zevkler Vsvs...Bu Arada Şippudende Okdr İyi Değil okdr Bekledikten Sonra İstediğimi Vermedi Bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Shippuden hatası bence bölümü uzatmak için eklenmiş o dövüş sahneleri filan.Bütün olarak baktığında filler yok gibi geliyo fakat manga ile karşılatırdığında bölüm içine eklenmiş fillerlar var.Yinede güzel gidiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 fakat bir yandan baktiginizda mangalarin bazi bolumlerinin sayfa sayisinin olagandan cok az olmasi. bir bakima da animeyi yapanlara hak vermiyor degilim. animenin hizli gidip tekrar mangaya yetismesi durumunda her sey daha sikici olabilir maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar