Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

hangi element ya ben izlerken bir şey mi kaçırdım ki?
her ikisi de (gaara ve deidara) toprak elementini kullanıyor zaten.

fakat bence de konohadaki diğer ninjaları unuttuk onlara vakit ayırmak lazım. bir de eğer siz de benim gibi shippuuden öncesini birkaç hafta içinde izlediyseniz, şimdi bütün haftayı yeni bölümü bekleyerek geçirmek bölümlerin boş olması gibi bir yanılgı getirebilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

bi taraflarından element uydurma derken cem yılmaza atıfta bulundum. yoksa element melement meselesi değil olay, savaşı kafalarına göre uzatmışlar da, onu söylemek istedim. mangada o kadar uzun değil.

eskiden her anime 1 ya da 1,5 bölüm oluyordu. son dönemlerde hem manganın bölümleri konu olarak kısaldı, çok daraldı, hem de shippuden ile birlikte 1 manga = 1 anime olmaya başladı. öyle olunca da 25 dakikanın büyük bölümünde hiçlik izler gibin olduk.
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto hiçbir zaman 20 dk doldurmayı bilmedi ki... Uluçla (HimuraKenshin) bi rbölümde yaklaşık 6-7 dakika boyunca zırva saydığımızı hatırlıyorum... Tam bir işkence naruto belki shippudende düzelir demiştik ama... Hem konu bakımından hemde yönetmenliklik bakımından beni hayal kırıklığına uğrattı bir seri. Aynı dergide yayınlanan Bleachin animesinde Zaman bu kadar güzel kullanılırken Narutoya bakın... One piece katmıyorum bile zaten...

Belki Kishimoto Manganın ismini sasuke diye değiştirirse dönerim yoksa ana karakterin bu kadar sıkıcı olduğu-olacağı bir animeyi izlemeye gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...