Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 [YBHT]_Naruto_Shippuden_05 You Have Been Trolled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Naruto Shippuuden 5 http://yhbt.mine.nu/t/ns005.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 yattaaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 [spo]çok beklenmedikti. köy bildiğin patladı. kurtaramadı uani gaara?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 [spo]Gaara artık kazekage böyle bişeye izin veremez.[/spo] [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 16:04 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Haftaya 1saat özel blöümü olacak yine. Olsun tabi =)[spo]Tahminimce Garaa kumuyla patlamanın büyük kısmını absorbe edicek yada öyle bişi. Bencede o kadar hasar aldırmaz village. Konohana da artık diğer shinobileri göstersinler. Özledik rock lee, hinata v.s [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Çok sönük bölümdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 shippudenlerin hepsi sönük bence şu ana kadar. 5 dakikalık olayları 25 dakikalık bölümlerde izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Soğudum seriden resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 yok bir de gaara - deidara savaşı ne kadar anlamsız ve saçma yansıtılmış... bi taraflarından element uydurmuşlar, mangada yok öyle bi lüzumsuz uzatma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ne yiyor afedersiniz? sözlüğe bakmaya üşendim? çamur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 deidara'yı mı diyorsun? kil, çamur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 valla mangasinda iyidi bu bölüm, nereleridnen elemetn uydurmuslar alamadim mum Hatta Garaa'nin özel kum olayini cok iyi anlatmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hangi element ya ben izlerken bir şey mi kaçırdım ki? her ikisi de (gaara ve deidara) toprak elementini kullanıyor zaten. fakat bence de konohadaki diğer ninjaları unuttuk onlara vakit ayırmak lazım. bir de eğer siz de benim gibi shippuuden öncesini birkaç hafta içinde izlediyseniz, şimdi bütün haftayı yeni bölümü bekleyerek geçirmek bölümlerin boş olması gibi bir yanılgı getirebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ilk kez bir savaşı mangadan animasyona geçirirken bukadar sıkıcı ve kötü yapmışlar neyseki geçen haftalardaki kötü çizim kalmamış özenmişler bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 shippuden de acayip kötü gaara çizimi var. nedendir anlamış değilim. gözler acayip acayip oynar , enteresan kol hareketleri fln. gaara dan tiksindim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 neyse hic yoktan enteresan tipler dahil oluyor gibi :) ne o herkesin icine bisiler kacmıs kimine tilki kimine kum canavarı kacmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bi taraflarından element uydurma derken cem yılmaza atıfta bulundum. yoksa element melement meselesi değil olay, savaşı kafalarına göre uzatmışlar da, onu söylemek istedim. mangada o kadar uzun değil. eskiden her anime 1 ya da 1,5 bölüm oluyordu. son dönemlerde hem manganın bölümleri konu olarak kısaldı, çok daraldı, hem de shippuden ile birlikte 1 manga = 1 anime olmaya başladı. öyle olunca da 25 dakikanın büyük bölümünde hiçlik izler gibin olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Naruto hiçbir zaman 20 dk doldurmayı bilmedi ki... Uluçla (HimuraKenshin) bi rbölümde yaklaşık 6-7 dakika boyunca zırva saydığımızı hatırlıyorum... Tam bir işkence naruto belki shippudende düzelir demiştik ama... Hem konu bakımından hemde yönetmenliklik bakımından beni hayal kırıklığına uğrattı bir seri. Aynı dergide yayınlanan Bleachin animesinde Zaman bu kadar güzel kullanılırken Narutoya bakın... One piece katmıyorum bile zaten... Belki Kishimoto Manganın ismini sasuke diye değiştirirse dönerim yoksa ana karakterin bu kadar sıkıcı olduğu-olacağı bir animeyi izlemeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 naruto, bleach+one piece den daha güzel. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 shıppuden basladıktan sonra yenı bı ızleyıcı kıtlesının de narutoyu ızlemeye basladıgını dusunursek bu ılk bolumlerde flashbacklerın bıraz bol olması gereksız degıl, ılerde acılır. kapısmalarda da sımdılık goze batan uzatmalar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 flashback olmadıki daha hiç. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 nası olmadı yaw 0_o bızımkılerın, gaaranın velet hallerını gormedık mı. neydı ne oldu seklınde her karakter gozuktukce boyle olur ılerde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Gaara hep karizmatikti,aahh Gaara ah :p yeni bölümleri daha uzun yapsalar iyi olacak,hemencik bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bide cok bekliyoruz yaw ühühü haftada 1 anca cıkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar