Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Ne varsa mangada var[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 151 e kadar hepsi var dvd lere kaydettim böle insanı etkileyen konulu her karakterin kendi dünyasını böle inceden anlatan çizgi dizi izlemedim ben. eklicek olursam her bölüm öle yerlerde bitioki bir sonrakini izlemek için merakla bekliosun Sexy no-jutsu diorum başka bişi demiorum aynen digiturk te Lost dizisini beklediğim gibi bekliorum naruto-kun u[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

o kadarda değil dattebayo falan da olsa izleyebiliyosun ben napam gittim uzak bi sehre cafelerden giriyorum ühühüh artık yazın eve donunce acısını cıkarırım ehuh[signature][hline]And I'd give up forever to touch you
Cause I Know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Sosyal ağlarda paylaş

Mangası muhteşem ama, özellikle son iki bölümü.

[spo1=Kakashi]Kakashi 275. bölümün sonunda Mangekyou Sharingan açıyor. 276. bölümde sharinganı kullanışını görüyoruz.[/spo][signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

152'yi de izledik...
walla gai ve lee'nin uyur-koşar halleri falan komikti de...
nebiliim ya...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenten'i seviyorum ben çok hoş :) İleriki bölümlerde aksiyona girecek sanırım sonunda. Curry yedikleri bölüme koptum ben. Neji'nin su içmeden önceki hali falan. Eğlencelik bölüm olmuş bunlar. Mangaya dönene kadar izleyecez istesekte istemesekte.[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenten. Tonton Tsunade'nin yanında gezinen tipsiz domuzun adı :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Insan mangadaki olayları gördükçe animedede en yakın zamanda gösterilmesini istiyor bunun yanında narutoda insanları en çok sıkan koskocaman 151 bölümde parmak hesabını geçmiyecek kadar jutsu öğrenmesi mangada 2. sezona bakıyorsun uber jutsulardan bahsediliyor insanda dogal olarak sabırsızlanıyor :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

call lightning yapan bi eleman var şimdi
ilginç bi tipe benziyo.
karşısında neji+lee+naruto olduğuna göre epey toshaklı olması lazım diyorum ben...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

aldığım duyuma göre 156 da dönecekmiş ha gayret (yeni açılış naruto part 2 den olacakmış)[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada
bleach 51 de DB'dan çıktı. sanırım artık ordan takibedecem...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...