Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

Ya kardeşim bu nasıl animedir bağımlılık yaratıyor. Daha demin 61. bölümünü izledim ve hemen bitti!!! Şimdi bir hafta daha bekleyip 62 bölümün çıkmasını bekleyeceğim!!! İzlemeyen kesinlikle izlesin bulsun bir yerlerden gerçekten güzel bi anime. Ama daha bitmedi yeni başlayınca benim gibi hemen butun bölümlerini izleyip bitirmesin sonra her hafta yeni bölümün cıkışını beklemek deli ediyor insanı. Konusu: Naruto adında bir velet hokage(en buyuk ninja ustası) olmak istemektedir bunu başarmak için ise önünde çok uzun bir yol vardır. Ninja okuluna giden Naruto; üstün yeteneği ve gevezeliğiyle herkezin gözüne girmeye başarır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Ged vllahi yanlış yapıyorsun diyim sana bende senin gibi 10 ar 10 ar indirir birden izlerdim 10 bölümü sonradan baktım 54. bölümdeyim ve ne oldu her hafta yeni bölümü beklemeye başladım. şu an 82 bölümü bekliyorum. Her cuma benim için naruto günüdür. Çünkü cuma günleri en erken upload edilmiş oluyor. Normal de tokyo tv de çarşamba yayınlanıyor. Takipçilik nasıl ama :) . Şu anda da 200 küsür manga bölümünü indiriyorum animesi yetmiyor artık :) Herhalde onları da 1 günde okurum sonra her hafta bir de mangasının cıkmasını beklerim :)
Sosyal ağlarda paylaş

www.bakasan.net
narutonun son 3 bölümünü devamlı olarak bulabilrisin. Her hafta güncellenir. Birde en iyi alt yazı ve görüntüye sahip şahsi görüşüm olarak. En azından narutonun bütün cevirilerine baktıktan sonra bu kanıya vardım son olarak 81. bölüm var. Cuma günü 82. çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu naruto hastalık gibi bişi , bi cesaret edip başlasam hayatim kayacak , 80 küsür bölüm and still going .. bela gibi insanın başına .... da herkesler çok övüyo .napsam napsam yaaaa !!!!! :)[signature][hline]Now it's time to say :
Save your tears for the day when our pain is far behind,
On your feet,come with me,we are soldiers
STAND or DIE
Save your fears take your place, save them for the judgement day
Fast and free,follow me,time to make our sacrifice
We RISE or FALL
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ana Naruto ne lan ?
niaaa, süper bir anime falan mı yoksa ? hemen bir 2 bölüm çekip preview ediyorum.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
tam gaz gidiyordum sitesi göçtü dl edemiyorum lol şimdi torentlen başladım süper bir seri hastası oldum[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Açıkcası daha müziklerini çekmedim ama wmp'yi açıp bölümün sonundaki şarkıyı arka arkaya baya dinlediğimi biliyorum.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...