Rhoube Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Ya kardeşim bu nasıl animedir bağımlılık yaratıyor. Daha demin 61. bölümünü izledim ve hemen bitti!!! Şimdi bir hafta daha bekleyip 62 bölümün çıkmasını bekleyeceğim!!! İzlemeyen kesinlikle izlesin bulsun bir yerlerden gerçekten güzel bi anime. Ama daha bitmedi yeni başlayınca benim gibi hemen butun bölümlerini izleyip bitirmesin sonra her hafta yeni bölümün cıkışını beklemek deli ediyor insanı. Konusu: Naruto adında bir velet hokage(en buyuk ninja ustası) olmak istemektedir bunu başarmak için ise önünde çok uzun bir yol vardır. Ninja okuluna giden Naruto; üstün yeteneği ve gevezeliğiyle herkezin gözüne girmeye başarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 80 boümü var bende de.simdi izlemeye baslicam. izleyen arkadas www.narutofan.com dan mangalarini oku sonu orda anlatiliomus dio :)[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bende narutoyu ızlıyorum su sıralar 37 deyım daha tum bolumler var ama zaman yok :) kage bunshın no jutsu dıyıp kacım barı canım cektı ehe[signature][hline]~27000 meters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ilk 20 bolumu izledim bi seferde harbi bagimlilik yapio :) gece ruyama girdi ya[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ged vllahi yanlış yapıyorsun diyim sana bende senin gibi 10 ar 10 ar indirir birden izlerdim 10 bölümü sonradan baktım 54. bölümdeyim ve ne oldu her hafta yeni bölümü beklemeye başladım. şu an 82 bölümü bekliyorum. Her cuma benim için naruto günüdür. Çünkü cuma günleri en erken upload edilmiş oluyor. Normal de tokyo tv de çarşamba yayınlanıyor. Takipçilik nasıl ama :) . Şu anda da 200 küsür manga bölümünü indiriyorum animesi yetmiyor artık :) Herhalde onları da 1 günde okurum sonra her hafta bir de mangasının cıkmasını beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 onu sorcaktım 80. bolumden sonrasını nerden bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 www.bakasan.net narutonun son 3 bölümünü devamlı olarak bulabilrisin. Her hafta güncellenir. Birde en iyi alt yazı ve görüntüye sahip şahsi görüşüm olarak. En azından narutonun bütün cevirilerine baktıktan sonra bu kanıya vardım son olarak 81. bölüm var. Cuma günü 82. çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ya bu naruto hastalık gibi bişi , bi cesaret edip başlasam hayatim kayacak , 80 küsür bölüm and still going .. bela gibi insanın başına .... da herkesler çok övüyo .napsam napsam yaaaa !!!!! :)[signature][hline]Now it's time to say : Save your tears for the day when our pain is far behind, On your feet,come with me,we are soldiers STAND or DIE Save your fears take your place, save them for the judgement day Fast and free,follow me,time to make our sacrifice We RISE or FALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 aaaaaa bitti bitti 79 bölüm ben en iyisi gidip mangalarini indiriyim onlarida izliim bu ne ya 79 bolum 3 gunde bitiyor :( harbi kötü oldu simdi beklicem herhafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 evet ya bende 81 ı ızledım bugun tam da sasuke nın kanlısı cıktı ortaya en guzel yerı be beklenır mı sımdı :) [Bu mesaj ascraeus tarafından 07 Mayıs 2004 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bıde ızlemek ısteyıp de benım gıbı p2p olanagı olmayanlar ıcın dırect download sıtesı vereyım download burda hem torrent hem dırect dl mevcut epısodelar ostler manga vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 vah 84 de cok heyecanli yerde bitti 1 hafta daha beklemek gerekicek simdi grr[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 İlk 70 bölümü izledikten sonra dayanamayıp tüm manga serisini (215 oldu bu hafta) okumuştum. En son 84. bölümü izledim. İndirdiğim yer başka bir forum o yüzden link vermeyeceğim, özel mesajdan ulaşsın link isteyenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barb Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 http://www.gotwoot.net/series.php?p=info&sec=1 ve http://www.downloadanime.org 'dan da en son bolumleri bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ana Naruto ne lan ? niaaa, süper bir anime falan mı yoksa ? hemen bir 2 bölüm çekip preview ediyorum.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 oooo sharky geç bilem kalmışsın. Tahminen o 2 bölümü indirdikten sonra bi 2 bölüm daha indireceksin ve sonra 2 daha ve bir bakmışın 85 e gelmişin sonra sende bizim gibi her hafta yeni bölümünü beklemeye başlıyacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 razengan....................................... summon jitsuuuuuuuuuu varmi kapisan ?:)[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 tam gaz gidiyordum sitesi göçtü dl edemiyorum lol şimdi torentlen başladım süper bir seri hastası oldum[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ged al sana... HAREM NO JUTSU![signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 şşt noluyo burda chunin exam mı sandınız burayı :) size şimdi birer konohagakure furui taijutsu suukoujutsu: itami no sennen(1000 years of pain:) yaparım gorursunuz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 naruto 85. bölümle birlikte special bi bölüm daha cikti 291 mb naruto jump festa 2004 die simdi cektim izliycem nedir die www.narutomania.com adresinde var[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 guzel bi gaz bölüm olmus bu ya buarda izlemek icin vlc player gerekio ps:bu narutonun müzikleri super ya 2 cd doldurdum habire dinliom... özellikle ilk soundtrackteki 21.parca gaz kapisma parcasi mükemmel[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Açıkcası daha müziklerini çekmedim ama wmp'yi açıp bölümün sonundaki şarkıyı arka arkaya baya dinlediğimi biliyorum.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ascraeus senseiyim daha o bölümlere gelmedim ben :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 hehe ascraeus yazdigi move u görünce kopucan :p ama baya sonra gelio 70 lerde falan spoilerda vermek istemem simdi ne olduguna dair :)[signature][hline]UYKUM VAR! [Bu mesaj GEd tarafından 30 Mayıs 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar