Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hungry Heart Wild Striker

kymophobia

Öne çıkan mesajlar

"Captain Tsubasa"nın yapımcısının son futbol serisini muhakkak izlemenizi öneririm. Artık Whistle ile yapılamayanı öğrenmişler ve insan ilişkileri ile yarı sahayı 4 bölümde geçmek arasındaki sınırı belirlemişler.

Ana karakter Kanou Kyosuke abisinin gölgesinde futboldan soğumuş bir karakter. Günün birinde okulunun takımına katılması isteniyor, bir iki farklı durumun ardından da olaylar gelişiyor.

Takip etmenizi öneririm. Saizen yayınlıyor, şu ana kadar 45 bölümü bitti.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ben kötülüyo olmayayım, sen de çek kendin seyret ama; Slam Dunk gibi basketbol animesi diye çektim izledim, malesef sonuçtan memnun kalmadım. Hem basketbol basketbol değil, hem de konu ne başlıyor, nede bitiyor. Böyle Lonely Tunes ve Micheal Jordan film çevirmişlerdi ya, onun gibi olmuş.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama..
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

buzzy beater slamdunkı yapan mangakanın yaptığı 3yada 4 ciltlik bir mangadan uyarlama yapım.

zaten mangada ya deneme amaçlı yapılmış yada tutmadığı için bırakılmış..

zaten slamdunk seriside ta tam olarak bitiyor sayılamaz:([signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Wild Striker Torrent 52 + Special Extra

sonunda bitti.
Muhakkak izleyin, bütün seri bağlanmış ve hatta yeni bir seri için yol bile açılmış oldu =)[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Bitis sekline bakinca oyle pek devami yapilabilecek bi anime degil zaten. Vede spor animelerini belirli bi yerde sinirlamak en mantiklisi gibi geliyor bana sonra baymaya basliyo cunku.
Ama futbolla ilgili bi anime istersen Aoki Densetsu Shoot! u indirmeni tavsiye ederim. Saizen tarafindan sublandi yine ve Hungry Heart'tan cok daha iyi diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...