kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 "Captain Tsubasa"nın yapımcısının son futbol serisini muhakkak izlemenizi öneririm. Artık Whistle ile yapılamayanı öğrenmişler ve insan ilişkileri ile yarı sahayı 4 bölümde geçmek arasındaki sınırı belirlemişler. Ana karakter Kanou Kyosuke abisinin gölgesinde futboldan soğumuş bir karakter. Günün birinde okulunun takımına katılması isteniyor, bir iki farklı durumun ardından da olaylar gelişiyor. Takip etmenizi öneririm. Saizen yayınlıyor, şu ana kadar 45 bölümü bitti.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bende spor animesi ariyordum whistle ustune slam dunk budda iyi gelicek bi torrent sitelerine goz atiyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Saizen Torrent[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... [Bu mesaj kymophobia tarafından 15 Eylül 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gordum bunu :) sanki cok buyukmus gibi geldi 12 bolum icin ama cekiyim( hani hattim kotu oldugundan degilde) hm edik: dusununce 250 kusur mb bir bolum icin normal. gece gece :P [Bu mesaj GEd tarafından 15 Eylül 2005 03:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 52 bölüm olacak, 12 ne ki? =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 12 bolumluk parcalara ayirmislar torrentleri :) bian baktim 2gb fazlaymis gibi geldi.oysa normali o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 48 yayınlandı, seri bitmeye yaklaşıyor. Saizen Torrent[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Torrent 49[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 50 de cikar yakinda umarim..25 . bolume geldim cunku, bu arada saizen sayfasinda buzzy beater diye bi 13 bolumluk seri vardi,denk gelmisken indiriyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben kötülüyo olmayayım, sen de çek kendin seyret ama; Slam Dunk gibi basketbol animesi diye çektim izledim, malesef sonuçtan memnun kalmadım. Hem basketbol basketbol değil, hem de konu ne başlıyor, nede bitiyor. Böyle Lonely Tunes ve Micheal Jordan film çevirmişlerdi ya, onun gibi olmuş.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 buzzy beater slamdunkı yapan mangakanın yaptığı 3yada 4 ciltlik bir mangadan uyarlama yapım. zaten mangada ya deneme amaçlı yapılmış yada tutmadığı için bırakılmış.. zaten slamdunk seriside ta tam olarak bitiyor sayılamaz:([signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Torrent 50[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Torrent 51[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 50 bolum degilmiydi bu dizi ya? bende 49 a kadar izledim.50 bolumdur diye erkenden baslamistim hatta izlemeye.cok uzatmasalar baride her hafta bolum beklemesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 52 bölüm =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Wild Striker Torrent 52 + Special Extra sonunda bitti. Muhakkak izleyin, bütün seri bağlanmış ve hatta yeni bir seri için yol bile açılmış oldu =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bunun niye devami gelmez anlamıyorum , açıp eski bölümleri izliyordum streamden şimdi, süper dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Bitis sekline bakinca oyle pek devami yapilabilecek bi anime degil zaten. Vede spor animelerini belirli bi yerde sinirlamak en mantiklisi gibi geliyor bana sonra baymaya basliyo cunku. Ama futbolla ilgili bi anime istersen Aoki Densetsu Shoot! u indirmeni tavsiye ederim. Saizen tarafindan sublandi yine ve Hungry Heart'tan cok daha iyi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 İzleyeli baya oldu ama hoşuma gitmişti izlerken ilk başta çizimlerden dolayı az garipsemiştim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 futbolla pek alakam olmamasına rağmen çok hoşuma gitmişti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar