Masteis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Şimdi ben KO'yu ilk çıktığı vakitlerde oynamıştım kafece oynuyorduk sonra oyunun cıcığı çıkınca bırakmıştık(dupe-türklere gelen aşşalamalar). Bir sürü mmorpg oynadım ama hep sıkıldım fakat tekrardan KO'ya dönmek istiyorum. ama en baştan kasmak istiyorum. Fakat KE KO muhabbetleri dönmüş. Neyse benim öğrenmek istediğim en çok kimlerin nerde takıldığı? Hangi server'da. Oraya akın etmeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ares[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ares / Karus[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ares/human[signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:12xxx clan:destiny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ares ama bence olımpıada ac hem her yos cuyu banlıolar hemde cok fazla turk yok en zaından gecelrı yane coluk cocukla ugras mıosun[signature][hline]@@lost of love@@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kosp cu yane pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar