Fealorth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 şimdiye kadar denedigim oyunlardan oynayabildigim oyunlar: call of duty 2 , warcraft3 oynayamadigim oyunlar: nfs most wanted , prince of persia bilg özellikleri: intel pentium d 2.8 1 gb ddr2 anakart gigabyte 8I945P-G 256 mb n6600gt silencer nfs ve prince of persia da oyun kitlenio belli bi süre sonra ekran kartının sıcaklıgına baktım win deyken 58-59 oyunlarda 86 ya fln geldi sürek lik alt tab yaparak bakıom sonra bilgisayar kilitlenio ve resetlenio. arkadaştada aynı ekran kartı var onunkini sordum o da windowsta 60 derece alıo ki baktıgımda 60 derecede yeşil gösterio olay ki core slowdown threshold 145 derece dio herhalde en kötü hali bu olması gerekir cünkü oradaki kademeye göre benimki 60 dereceye göre daa 2. kademede gibi bişi ve yeşil renk 10 kademe gibi bişi war.. sorun nerde olabilir format da denedim her driverin sonuncusunu da cd den cikanlarıda hepsini yükleyip denedim sorun sp2 den olabilr mi onu bilmiorum.. veya anakartta bi sorun olabilir mi ? bişey uyuşmuo ama olayı anlamıorum belki ekran kartı deil sonuc olarak bana o gibi geliodu ama arkadaşda öle bişi olmuo başka bi sorun war gibi lütfen yardım edin saolun..[signature][hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 86C son derece yüksek bi sıcaklık diil mi? İşlemcilerin bi daha çalışmamak üzere durduu sıcaklık diil mi? Ekran kartı slota tam oturmamış olabilir, Windows'tayken bile bazen -hiç yoktan- kilitlenme oluysa mesela, oturmaıdından olabilir. Ya da ekran kartının fanı yetersizdir, kaliteli bi soğutma alman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 quake 4 ü de denedim o calısıo.. ben bii bakim kart oturmusmu[signature][hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kart oturmus yerine falla bu sorun falla enteresan ya off kafayı yicem[signature][hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 fatality bana uyum saglar mı zalman fatality[signature][hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar