circirbocugu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bayramımız mubarek olsun :)[signature][hline]
Eshevar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 mutlu noeller ^_^[signature][hline]aslında birşeyler yazıyordu burada, ama sıkıldım sildim...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 el öpenleriniz çok olsun.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 harçlık?[signature][hline]böhüüü
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yeni yıl herkeze mutluluk getirsin, diyicem ama tatmin olmayı bilmiyoruz, hep daha fazlasını istiyoruz,,,[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 meri kıristmıs.[signature][hline]
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Saol sana da...[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bugün Yahudilerin Hanuka'sının ilk günü. Onların Hanuka'sını, Hıristiyanların da Noel'ini kutluyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Apache Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 isanın doğumudur noel.kutlayanlar eğlensin.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Herkese iyi yıllar...Biraz erken mi oldu?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok yok erçin sen zaten yılbaşına kadar uğramazsın buraya. Malum doktor olacan. ders çalış[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Uğrarsam bu lafını hatırlatırım Fatih:)Tabi o sırada uzaklarda olursan daha da ilginç olur...:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 "ben" ve "patiden uzak olmak" birbirine ne kadar uzak iki kavram :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Apache, 25 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki: isanın doğumudur noel.kutlayanlar eğlensin. Müslümanlıkda hz. isa varlığı inkar edilmemiştir zaten. Peygamber olduğu ve bir dine önderlik ettiği kabul edilir. Bu nedenle bir peygamberin - kendi dinimizin olmasa bile - doğum gününü kutlamak abes kaçmaz bence.[signature][hline]The Blood is Love.
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 nice noellere inş bekle dünya az kaldı bizde giriyoruz :P[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Öne çıkan mesajlar