Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clanla ilgili bir sorun var. Yardım lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar clan başkanıyım. 2 tane de asist var. 3 gün önce clanı bir sebepten dolayı bozmuş, sonra tekrar kurmuştum. 2 gündür clanımıza garip garip adamlar giriyor. Ne ben ne de asistler alıyor bu arkadaşları. işin ilginci benim listemde de görünmüyorlar. Az önce biri clandan cıktı. Sordum, kimse tanımıyor ve kimse böyle birini almamış. Bizim bilgimiz dışında clana nasıl giriyorlar, benim listemde nasıl görünmüyorlar ve buna bir çözüm getirilebilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Mesaj tarihi:
Bende bilmiyorum aynısı benimde başıma gelmişti 7 aylık clanımı bozup tekrar kurmuştum ve kurdugum gece kendi arkadaşlarım hariç clana 12 member gelmişti.Ama sonra düzeldi gecer merak etme[signature][hline]Server:Xigenon
Nick:Raider0100
Job:Rouge
lvl:59 (Azkaldı)
NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :)
Clan:Arrdeam (cherif:P)
Mesaj tarihi:
Böle salak şeyler var. Website da JokerS klanına baktığımda klanda lvl 29 ve lvl 45 iki adam var. Kedidir kedi... Anyway lets go play bug game...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Mesaj tarihi:
Bak dün pelerine sembol ekledim. 1 saat sonra uçmuş. Gittim bi daha koydum. k2 give my 5 million coins back !!![signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
Önleyemessin. Öle takılcan beklicen düzelcek bir gün gelecek...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
said:
JadeReal, 25 Aralık 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
Bi suru sey oluyor ve onleyemiyoruz. Hepimiz koyun gibi oynuyoruz iste.
Sanki fanusta yasiyoruz birileri disardan seyredip alay ediyor gibi.

"What is the matrix lan bu.........."[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Mesaj tarihi:
ne cözümü bulabilirim ki clanda catlak sesler bidi bidi bi de rahatsiz olup susun diyenler vermedigim halde asist olanlar aklima gelmisken onlarida ekliim.... neyse bu imageshack bidi bidi sitesinde sorun war olmuo...cözüm diye bi sey yok nasil daha önce ally 'ler lvl 1 adam tarafindan bile düsürülüosa bu da bunun gibi bir sey heralde ama cogu kisi clana nasil girdigini bilmiyor...dün gece clana aldigim 3 arkadasim bugün clansizdi yeniden almak icin gittigimde azrail_pusuda diye bi tipin benim clanimda oldugunu gördüm bakiyorum clan liste kimse yok :S:S:S
yeni bi patch cözüm olabilir ya da clanin disbandi :S:S:S:S

dip not: clan listte görebildiniz adamlari aninda atin...[signature][hline]::Ujio::
68 lvl
warrior
ares
unblocked
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 25 Aralık 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
/ban_from_clan character id
bu komutla istedigin adami atabilirsin ben denedim ise yaradi simdi temizlik zamani ^_^

;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:60
Server:Ares
Karakter:Ezik mage:D
Irk:Human
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 25 Aralık 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
/ban_from_clan character id
bu komutla istedigin adami atabilirsin ben denedim ise yaradi simdi temizlik zamani ^_^

Clanda kim olduğunu görsem anında atacağım da, listede görünmüyorlar. Es kaza biri ses verirse bu metodu kullanacağım. Teşekkürler...[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
------------------------------
Server:Xigenon
Nation: Karus
Job: Elemantal Lord
Clan: New_Age (Leader)
Lvl: 6x
Np: şimdilik yeterli değil
Mesaj tarihi:
npsi yüksek bir arkadasindan yardim iste 15 20 dakikaligina clana gelsin listeye gir ordan bak
liste dedigim clan ranking
bu arada ben o yabanci arkadaslari attigimdan beri daha görmedim clanda yabanci bir ses ya da nefes :-)[signature][hline]::Ujio::
68 lvl
warrior
ares
unblocked
  • Yeni Oluştur...