Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Şimdi efendim ben anlayış ve görüş olarak Imperial biriyim. Ancak babadan kalma meslek gelin görün ki kelle avcılığı. Bu durumda sizce ben overt imp. mi olayım, neutral mı kalayım yoksa covert imp. mi olayım? Overt olursam tüm rebeller bana saldırabiliyor anladım da covert olursam ne oluyor? Bir de kelle avcısı için neutrallık iyi mi? Bana sanki rebeller BH tutmaz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 BH oyundaki en iyi yakın savaş pvpsi yapabilen meslektir teknik olarak.Overt demek 24/7 pvpdesin demek,yani her an saldırı altında kalabilirsin.Covert ve neutralin tek farkı ise faction görevleri ve arada sırada pvpye katılabilmendir. Ben şahsen eğer bir pvp grubu yoksa çevrede covert olarak takılırım,savaş veya baskın yapılacaksa overt olup giderim.Ama tabi dediğim gibi BH olmayı düşünüyorsan hep overt de dolaşabilirsin.(Rifleman support profession olduğundan fazla dikkat çekmemek için yapıyorum yukardaki olayı)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 overt dolaş,başına gelebilcek en kötü şey 15 fp kaybedip cloning centera gitmek.[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 covertle overt arasında nasıl seçim yapıyoruz? ya da şöyle sorayım. ben covertim ve bulunduğum yere rebeller baskına geldiler. saldırıp covert haline mi geliyorum yoksa ilk önce covert olup mu saldırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 imperial recruiter denen adamla konuşup 200 fpye sahipsen ister overt oluyosun ister covert.covertten overte hemen geçebiliyorsun ama overtten coverte geçmen için bir saat süre geçmesi gerekiyor[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar