Stream Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Yapimci : Sigil Entertainment Cikis tarihi : Belirsiz Oyunun su an ki sekmesi: Beta 1 Websitesi : http://www.vanguardsoh.com Gelecek vadeden, hala developmentda olan, benim hayallerimi susleyen, 3rd generation (3. jenerasyon) bir oyun olarak isimlendirilen bir MMORPG. Bir gun once Beta 0 dan Beta 1 e gecis yapildi. Oyunun cikmasina en azindan 9-10 ay var deniliyor. Oyunu bu baslik altinda tartisalim ve hakkinda ki bilgilerimizi paylasalim.[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dancic [Bu mesaj Stream tarafından 15 Ekim 2005 06:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Beta yı indiremiyormuyuz? Web sitesinde öyle bir link göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bu arada oyunu yapan ekip eq1 in eskileri.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Eq1 i yapan ekipten gelen, Microsoftun destekledigi PvE conseptine oncelik veren ama RP-PvP gibi degisik bir cok serverle hizmet verecek umut vadeden ve bekledigim bir mmo. Count me in.[signature][hline]EverQuest 2 <-----> www.ALATURQUA.org <-----> World of Warcraft [Bu mesaj NexcaT tarafından 15 Ekim 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Flameoffear, 15 Ekim 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Beta yı indiremiyormuyuz? Web sitesinde öyle bir link göremedim. Beta 1 13.10.2005 tarihinden once account acan kisilere mail invite i olarak yollanacak.[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dancic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 2 günlemi kaçırdık yani, tüh bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 2. sayfalara filan dusmus bu. Gorsun herkes ;) Ayrica 13 ekim tarihinden sonra kayit olanlara beta invatition gonderilecek. Fakat en son olarak. Vede mail ile invite aldiktan sonra bir application form doldurulacak, sonrada bu formlar arasindan belli bir sayida betaci secilecek. Gerekirse Phone Interview (Telefonla gorusmede) olacak diyorlar applicationlarda. [signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dancic [Bu mesaj Stream tarafından 25 Ekim 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 güzel oyun ama wow, lotr online ve d&d arasında nasıl ayakta kalacak, işi zor. gerçi açlık içinde nereye saldıracağımı bilemeyebilirim[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Oyun hakkindaki her turluyu bilgiyi oyun sitesinin FAQ (SSS) bolumunde bulabilirsiniz. Biraz zaman harcayip ozellikle FAQ nun General bolumunu okumanizi tavsiye ederim. Bu oyun devrim yaratacak :p Beta invite im geldi bu arada. MGS (Microsoft Game Studios) un hazirladigi super bir application sistemi var. Hayirlisiyla kabul edilmeyi bekleyecegiz.[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Ogoed[SWG]&[EQ2], Isetra[CoH], Abeir[L2], Soma[WoW], Fizban[UO], Streamer[UO] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 darkandlihgt patlarsa burdayim kesin. hosuma gitti baay classlar falan bir gelisme varmi? classlar hakinda bilgi varmi?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yani dnl patlamadı mı hala?[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tarihe geçicek açıklamalarımdan birini daha yapıyorum :D pve gay işidir bizi bozar[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bozar tabi battalda pvp serverida olacak diye duydum dogruysa akarim yani direk.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 pvp serverı hiçbir zaman bizim anladığımız anlamda pvp değildir eq2 dede olacakdı 1.5 sene sonra elde var sıfır[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bu oyun birçok kişi için son umut. WoW ve DDO sorun olmaz bu oyun için. Oyunda pvp olacak ama ne şekilde henüz belli değil belki özel serverlarda belki bütün serverlarda ama henüz dediğim gibi belirlenmemiş. Bu adamlar ince düşünüyorlar iyi nabız tutuyorlar geçmişteki oyunlarda irritasyon yaratan şeyleri kendi oyunlarında istemiyorlar. Adamların hepsi, çaycısına kadar oyuncu önce kendimiz oynayabilmeliyiz diyorlar. Karakterlerde EQ esintileri var ama bu kötü bir şey değil, WoW un iğrenç grafiklerinden sonra ilaç gibi gelir. Bu arada ddo ve eq2 kıyaslaması yapılırsa ki bence tür olarak bu ikisi rakip, EQ2 bir 400 küsür gün önce çıkmasına rağmen çok iyi bir oyun, bu aralar herkesin geri dönmesinden ve serverların kalabalıklaşmasından belli zaten... [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 25 Aralık 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eq2 kesinlikle çok güzel bir oyun değil aksine çok güzel olabilecek bir oyunun çok eksik versiyonu, wow un grafikleri iğrenç değil konsept o ve vanguard son umut değil, mmo daha yeni güzelleşmeye başlayan bir sektör, kim bilir daha nerler görücez...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yaşı kemala ermiş aylardır adam gibi oyun bekleyenler için kısa vade de son umut gibi gözüküyor 16 yaşında ki genç arkadaşlar için tabi ki değil kim bilir onlar nelere şahit olacaklar. WoW grafikleri iğrenç gözünüz alışmış sizin..zevk meselesi sonuçta mmo'dan iyi grafik beklentiside tartışılmaz bence..aynı zamanda sahip olunan sistemlede ilgili , iyisini göremeyen kıyaslayamaz..EQ2 çok güzel bir oyun kıymetini bilmemişiz... [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 25 Aralık 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bilgin olsun diye söylüyorum ilk MUD çıkışından beri net üzerinden oyun oynarım.. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 wow un grafileri yapılmış en iyi mmo grafiğidir zira uğraşılması gerekmiştir. eq2 klasik bir sony oyunudur bir noktada dur bir lvl için 2 bin tane aynı mobdan kes sonraki lvl için 2500 tane kes hep aynı hep aynı bir çanta yapmak için 3 saat gather yap 2 saat malzeme ayarla 1 saatte de yap quest diye verdiği şey için bin tane mob kes sonunda tandik bir çakı versin bide onu almak için uğraş hangi npc vermişti bu questi diye tam bir ömür törpüsü[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çok güzelde bana niye bu bilgiyi verme ihtiyacı hissetin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Mighty_THoR, 25 Aralık 2005 14:01 tarihinde demiş ki: wow un grafileri yapılmış en iyi mmo grafiğidir zira uğraşılması gerekmiştir. eq2 klasik bir sony oyunudur bir noktada dur bir lvl için 2 bin tane aynı mobdan kes sonraki lvl için 2500 tane kes hep aynı hep aynı bir çanta yapmak için 3 saat gather yap 2 saat malzeme ayarla 1 saatte de yap quest diye verdiği şey için bin tane mob kes sonunda tandik bir çakı versin bide onu almak için uğraş hangi npc vermişti bu questi diye tam bir ömür törpüsü Her mmorpg'yi aynı terazide tartmak yanlış, bir diğer sony oyunu olan swg'de de bir mesleğin sonuna bir günde ulaşıyordun ! EQ2 ve DDO benzer oyunlar bence .EQ2 de bir takım düzeltmeler var hala eski halini hatırlıyorsunuz bir süre önce lvl 42 guardian olarak başladım 4-5 saatde 2 lvl aldım. Vitality denen birşey koymuşlar casual oynayanlarla hardcore oynayanlar arasında ki farkın açılmasını tolere ediyor. Şu anda quest'e başlamadan önce ödülünü görebiliyorsun mesela..Duel ve Arena gerçekten çok iyi hatta hiç beklemezdim sınıflar çok dengeli gibi hatta bir ara insan oyunun özünü unutup neden factionlar arası olmuyor diye düşünüyor. Bizim genelde hatamız oyunun her isteğimize uymasını beklemek oluyor biraz da oyunu kabul edip özünü görmek lazım..Şimdi bu grafik işi biraz zevke özel anlaşıldığı üzere, eğer single player oyunların grafikte ulaştığı nokta ile wow'u kıyaslarsak güzel diyemeyiz. Kimi ,mesela ben parıldayan plate armorun üstünde ki işlemeleri kabartmaları, silahın her detayını görmek ister, çizgi film grafikleri her ne kadar ambiansı güzelde yapsalar hoşuna gitmez takıntıdır bu zevk meseledir. Wow grafiklerinin sadeliğinden gelen , her sistemle aynı çalışan , oynanabilirliğe olan katkısını tartışmam bile... [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 25 Aralık 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 herkesin zevki baska tabikide wow bence yapilmis simdiye kadarki en iyi mmorpg. grafikleri simdiye kadarki alaninda tek. bu kadar sanatsal texture baska yerde yok. eq2 yi biliyoruz sahsen biliyorum ziplamak bile iskence orada yada loading ekranindan kurtulmak. mightynin anlattiklarida gercekten iskence idi .. armor questleri gercekten dagitmisti bizleri lol. wow un her seyini pas geciyorum ama insani saatlerce atmosferine hapis eden oynanabilirligini ve load etmemesini tek geciyorum. cok onemli bir nokta wowda ziplarken sag sola donup kosarken yuruyuse gecip zipayip saldirabiliyorsunuz. ddo stress testte gercekten cok zorlandim cok agir geldi artik hele loading ekranlari tam bir kabus. indden disari iceri girerken dahi load eden bir oyun ne kadar guzel olsada insanin konsantrasyonunu bozuyor. insan biraz icinde yasiyormus hissini tatmak istiyor. eq2 guzel bir oyun olacakti eger simdi cikmis olsa idi.[signature][hline]www.ALATURQUA.org [Bu mesaj NexcaT tarafından 25 Aralık 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 classlar ve raceler hakkinda bilgi edinebilen yok sanirim? forumlara pek goz atamadim ama sitesinde yazmiyor bisey biri bana link atarsa sevinirim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Buyur[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 var mı oynayan arkadaşlar bu oyunu şu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar