loveboy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 christmas present kutularından kac tane actırdınız ve neler cıktı? bununla ilgili statics calısmalarım var da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 en iyi bi slayer çıktı oda +2 de yandı. i hate new year.[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noobz_Archer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ehmm only scrolls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: loveboy, 25 Aralık 2005 18:28 tarihinde demiş ki: kaç tane actırdınız Ahaha yaşasın ilk kez biri kırdırdınız demedi... Vallahi sevindim...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kutunun neresini kırdıralım ki :D bu arada 20 tane daha actırdım cıkanlar 1 warrior chitin 2 rogue full plate 2 scroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya areste elinde fazla olan varsa versin bana :D vallahi daha kırdıramadım :P[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bana en iyi hediye isvec e bi ucak bileti olurduda nerdee =([signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 pis kırarım[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 benim bi iron bow :D be oyunu normalde bıraktım ama bi girim bakim dedim girdim ve kutu cıkardım kırdırdım bi baktım iron bow :D benim kide balık şansı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 lotto sattm 30m para bna yılbaşı hediyesi oldu:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evt benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bu iş Türklerin dediği gibi kırdırma olsa düşünsenize Miraselti elind bir çekiç: Player: Abi Gemler 10 tane 10 lotto 2 de forgetten var abi Miraselt: Ver kırayım..Tak tak, pat küt çat.. Al 3 kek 2 priest chitin 12 pot 3 bezoar 1 stone of life bir fp rogue... Player: Abi ne yaptın sen bişi çıkmadı? Miraselt: Ben bilmem... Sıradaki... Patgümçat...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arkadaşa raptor çıktı[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: bilinc, 25 Aralık 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Bu iş Türklerin dediği gibi kırdırma olsa düşünsenize Miraselti elind bir çekiç: Player: Abi Gemler 10 tane 10 lotto 2 de forgetten var abi Miraselt: Ver kırayım..Tak tak, pat küt çat.. Al 3 kek 2 priest chitin 12 pot 3 bezoar 1 stone of life bir fp rogue... Player: Abi ne yaptın sen bişi çıkmadı? Miraselt: Ben bilmem... Sıradaki... Patgümçat... abi bırak bi ölücem gülmekten atadggkfghknmgn3gknfgsadgfas[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Elixir staff ve bissürü chitin ve fp ama ne yazık ki areste :( Olympiada sadece 2-3 chitin öbürü pot vs.[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 5x (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben 150 tane kırdım 6 rogue chıtın 12 full plate gerisi snow man pot felan:D ehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çok ballıyım çok :D [spo1=Present Gift][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 walla bende 262 lotto(eskidenkalma) kırdırdım için 5 warriior citin 3 rogue citin 3 prest citin 3 crimson item 4 salamder 76 tane potion of soul we hing class up. scrooll buyume kuculme cake si we bir suru rogue full pleda helmet le prest full pleda cıktı satsam lottları daha karlı olabilirdi cunku citinler 7.5m kadar dustu :(([signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Armand, 25 Aralık 2005 20:47 tarihinde demiş ki: Çok ballıyım çok :D [spo1=Present Gift][/spo] balın bu kadarı[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 11 tane kutu actırdım warrior chitin cıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 shard +8/80 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 25 tane lotto kırdım 1gold bar 2 tane chitin rogu 1 chitin warrıor gerisi pot felam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 pek bişey çıkmamış[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CraZy_FroG Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: bilinc, 25 Aralık 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Bu iş Türklerin dediği gibi kırdırma olsa düşünsenize Miraselti elind bir çekiç: Player: Abi Gemler 10 tane 10 lotto 2 de forgetten var abi Miraselt: Ver kırayım..Tak tak, pat küt çat.. Al 3 kek 2 priest chitin 12 pot 3 bezoar 1 stone of life bir fp rogue... Player: Abi ne yaptın sen bişi çıkmadı? Miraselt: Ben bilmem... Sıradaki... Patgümçat... muhhahahahh kopanzi yarılanzi yeri öpenzi puhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar