Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 dün ilk epic itemımı düşürdüm glowing brightwood staff ı gecenin bir yarısında, şansımı deniyeyim diye 700g ya trade kanalında ilan ettim, oha naaptın lan diye tepkiler geldi.. halbuki bu auctioneer de gördüğüm fiyattı ^^ pati halkı epic ve rare itemlarınızı kaça sattığınızı, veya satamadığınızı paylaşır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 250 bid koy - 500 buyout yap . millet dogru solemis insaf 750ye alici cikmaz ama auctioni takip et 201golda flan gider :) yani millet skullflame shieldi 300 golda satio ki lvl 54 shieldi muthis bsey . gbs lvl 49 staff ama ii healer staffi yani 250g-500g diyeyim ben saa ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yaw onu satman baya bi zor olucak çünkü 60 da alacagın rare bi itemla kafa kafaya oluyo o yüzden pek alıcı çıkmaz herhalde :( Ama bilmiyorum bi dene tabi şansını ...[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal http://www.guildhajnal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 brightwood bundan 9 ay önce 1200 g a satılıyordu oyunan durmadan item eklemenin sonuçları bunlar oyuna koyan herşeye çok kolay ulaşıyorsun çabuk tükeniyor[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sunucusuna göre değişir ama o asayı (ki SoD'u alana kadar hayalimdi) hala 450-500g civarında satarsın. Yeter ki sabırlık ol ve fiyatı çok aşağı kırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bnmde hayalimdi o hatta farmliyordum bugun duser belki diye ama mc de bugun sodu aldim :P hehe[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 serverin durumuna bakar . sunu da soyleyeyim sabirli olcagim diye deposite ten iceri girme . bence tam bire bir pazarlanacak bir urun . ihtiyac sahiplerine ah olmadan ulasmaya calis . hic olmadi trade channel da spam [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 25 Aralık 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar