Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedava 'Cep' ne zaman verilecek? (Vodafone)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vermeden almak olsmasın o?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
Almadan vermek senden bı sey almadan sana rızkını verıyo gıbı dusun[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
Bedava telefon veriliyor da öyle bedava değil
adamların kampanyalıar mesala ayda 100 milyon sabit ödeme yapıyorsun adam sana beleş v3 veriyor ama işte belli bir süre belli 100 ytl ödemek zorundasın yoksa tlfondan fazla tazminat ödüyorsun.İngiltere'de bu kampanya var bedavaya tlfon dağıtıyorlar ama işte dediğim gibi belli bir ücreti ödemek zorundasın konuşsanda konuşmasanda
Mesaj tarihi:
vodafone ismini deiştirsin belki alırım. ne o öle gavur ismi cık cık cell vadocell yapsın[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Mesaj tarihi:
hey selo ben voda[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?

[Bu mesaj hulahoppadanayar tarafından 24 Aralık 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
obaaa...telsim i vodafone un aldığını bilmiyodum...bakarsınız benim gibi beleş mesaj için telsim kullananlara da bi kıyak yaparlar :) yaşasın beleş telefon :) bu arada,adamın tabii ki çıkarı var;adam 24 ay boyunca garanti müşteri,doğal olarak da garanti para elde ediyor.2 yıldan beri telsim bana hiç bişiy vermediği halde cepöğrenci hedesi için binlerce kontör aldım,vodafone bana beleş telefon versin,500 er 500 er almayanın rüyasına erman toroğlu girsin[signature][hline]---------------------------------------------------
Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!

[Bu mesaj TooRan tarafından 24 Aralık 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
TooRan, 24 Aralık 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
vodafone bana beleş telefon versin,500 er 500 er almayanın rüyasına erman toroğlu girsin

abi baska birsey girsin ya yani ne bilim erman yerine hande ataiziye ragzıyım[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
www.dizaynet.net Web Disign,Hosting,Tasarım
Mesaj tarihi:
Yaa millet siz burda tartışırken dağıtmaya başladı adamlar kapanın elinde kalıyo en yakın telsim bayii'ne gidin...Bak hala yazmaya çalışıyom ben kaçtım......[signature][hline]Give me something to kill my pain!!!
Mesaj tarihi:
said:
MobY, 24 Aralık 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
Yaa millet siz burda tartışırken dağıtmaya başladı adamlar kapanın elinde kalıyo en yakın telsim bayii'ne gidin...Bak hala yazmaya çalışıyom ben kaçtım......

nooluyoruz yaaaa?!biri duygularımızla oynuyo galiba?!
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
yurt dışında böyle bir hizmeti var vodafone'nin. bence şimdi bu telefon dağıtımından önce 3G veya edge gibi süper özellikleri telsim'e integre etmeli. tabiki ücretsiz telefonda çok cazip ve güzel bir fikir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
telefon ücretsiz falan değil pazarlama taktiği bunlar millet "aa para vermicez yuppi" diyerek saldırıyor bu gün bedaya sakız bile verilmeyen bir ülke de bedava telefon mu olurmuş ;) çıkarıcaklar parasını sonra hemde fazlasıyla.[signature][hline]We want war, wake up !
  • Yeni Oluştur...