Apis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 İlk olarak bir RP server'ında karakter açmayı düşünüyorum. Daha önce PvP server oyuncusu olduğumdan yapısı itibariyle bana daha yakın diyerek PvP RP serverları düşündüm. Fakat sağdan soldan bunlarda RP serverlarında olduğundan daha gevşek bir RP yapısına sahip olduğunu duydum. 1) Şahsen eski FRPcilerden biri olarak en hakiki RP nerede yapılır onu arıyorum. Server deneyimlerinize göre cevap verebilirmisiniz? FRP oynamaya devam et demeyin, eski dostlar ya işte yada askerde artık. 2) Tabii lvl 10-20 ye kadar tek adam görmeden lvl atlamaya çalışmanın sıkıcılığı üzerine yorum yapmayacağım. Bana o lvl larda adama görebileceğim (5-6 kişi olsada olur, bomboş arazi olmasında) bir yer tavsiye edebilirmisiniz?. (Bunun için Moonglade demeyin, evet düşük lvl çok ama ben BL server'ında oynadığım için o server bana çok boş gözüküyor) 3) Evet RP ingilizce yapılır ve bende Türkçe konuşmayacağım. Ama yinede insanın gözü hemşerisini fark etmedende olsa arıyor. Türkçe bir RP guildi bulamam ama en azından en çok Türk nerede bulunur? Burada en önemli kıstas tabii ki 1. şık. 2 ile 3 te hani yanında bulunsun diye. Acaba bu sorularıma cevap verebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Eskiden Burning Legionda ... Tam bir RP guild vardi ... Moon Serpents .. sonra baskasyla birlesti ve dagldi yazik oldu ben de migrationla gittim magtheridona ... neyse tam RP server Argent Dawn diye biliyorum ama cok da RP tecrubem yoktur .. yardm edebildiysem ne mutlu ... PS: Eskiden Moon Serpentsda olanlar varsa onlara sor ... Tam RP insanlariydi ... Ahh AHHHHH ![signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu isin en orta noktasi pvprp serverlarinda . ne pvp serverlarindaki kadar hardcore oyuncular var nede rp serverlarindaki kadar pasif adamlar . isteyene pvp isteyene rp en guzel pvprp serverlarinda diyecem ben bir tek defias brotherhood u biliyorum . defias iyi yani .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar