CEZAAA Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ARK. ARESDE ACİL PARA VEYA İTEMİ İHTİYACIM VAR WARRİOR YTL DEN ALICAM PLS [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 pazar alanı[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: CEZAAA, 25 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki: ARK. ARESDE ACİL PARA VEYA İTEMİ İHTİYACIM VAR WARRİOR YTL DEN ALICAM PLS [email protected] Çeliktepeli olmasaydın satardım ama hiç sevmem celiktepeli_altan' ları. Araya kaynama lütfen, pazar alanını kullan.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 *giga +8 de olsa vurdugu damage hiç bir zaman raptor +8 inkini geçemez , attack hızı raptor dan biraz daha hızlıdır, mage ağırlıklı bir düşman partiye dalarken flame resist pot ile beraber basılıp giga kullanmak iyi bir taktiktir. *totemic spear ın yanında giantic tek el axe değilde impact +8 kullanılmalıdır çünkü aradaki ap farkı çok fazla ek olarak totemic spear ve impact kullanan bir warrior a spear def takıldığı anda gelen damage totemic spear dan kesiliyo yani bu demektirki impact ten gelen damage azalmıyor , önceki yazılarda arkadaşımın dediği gibi farm işleri yani boss kesmek dm kesmek için uygun bir ikilidir ( seri atagı olduğundan ) pk yaparken %80 karşılaşmalar slide ile yapıldığı için range sorunu yaşanabilir * raptor +8 bir warrior un sahip olabilceği damage açısından ve silah vurma mesafesi bakımından en güzel silahtır , hem en çok damage ı verir hem slide yaparken assasinlerden çok daha uzak mesafeden hasar verebilirsiniz , ama sonuç olarak spear def raptor u öldürür, bununda çözümü olarak yanınızda +7 giga veya +7 hell breaker taşıyın anti spear için Weapon defler ile kıyaslamamı isterseniz sıralama şöyle gider Iron Impact +8 > Giantic Axe +8(2h) > Raptor +8 Son söz , cs deki defenseler ise 50axe 50spear 50club 50sword şeklinde bulunmaktadır Giantic axe +8 hiç bir zaman cs li bir priest e raptor +8 den fazla vuramaz[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 50spear 50club 50sword bende neyi unuttum diyordum :D 50 axe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 karkater geldi fc daha ac demissin de yeterince acikti o zaten totamic spaerin atack speedi raptora göre daha seri olduundan bosslari daha seri kesersin diyorum :)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Her türlü raptor derim ben...[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:110k+ clan:Justice :::::::::Aines Back to Fature:::::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluemint Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Totamic'i Kullanıcaksan Seri bi şekilde combo yapman gerek...Eğer elim hızlı deil diyorsan Al +8 Raptoru Asılmaya baŞla İyi şansLar[signature][hline]Bir Gün Yalan Sölüceksen Eğer Bırak Karşındaki Sana Güvendiği Kadar İnansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tam tersi olmasin bluemint?[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 raptor[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 giga +8 bul o hepsinden iyi ( cok kolay ya bulmasi :P )[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Raptor...[signature][hline]Kurtardım Sayılır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ParDuS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 boss kesceksen spear yani raptor pk yağcaksan giga 2h +7 en az ikisnide yapcaksan ikisinide al :D Bence en ii pk silahı giga 2h gerisi yalan tabii lvl en az 62 ise.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 HErkes Raptor demiş ama ben elimdeki Giga"yı değişmem Raptor +8"im olmasına Rağmen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sayko giganın kaç attack war we + kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 +7 155 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 cz de karsılasmısızdır belki I'm nikmikyoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Raptor +8/80 rulez.Yüksek lvlerden 2li 3 lü üst üste dmgler yiyince şaşırmayın ^^[signature][hline]Mutlu ol Yeter mode : On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Dmio ^ 4 , 4 lü skill çıkarıyor :-O[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 raptor en yananından;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Alırım tatomu, gigamı combo da koyarım hem ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aL0ne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence karsındakı adama baglı sahsen ben priest ım karsıma assasın gelınce dagger defans sheild warrıor gelınce spear def takarım (taliada war tabi bunun yanında :) ) bak tım adam adam hell breaker aldı spear harıc axe sword clup defans weren sheild ler war onları takıorum bu chtin sheild yoksun lugun dan olıo tabi :D ama bu player ın el hızına baglı bır zamanlar NYcris baya delırmıstı bu taktık yuzunden 25 helmet 50 talia 40 sheild kac wurdgunu hatırlamıyorum ama combosu pek ıse yaramıo du baya dalga gectım ama sonra ıntıkamı kotu oldu :D amma bencede +8 raptor gerısı yalan :D nick: ::aLone:: server: ares lvl :60 np: hatırlamıorum ırk: human durum: banned :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar