deterjan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 beyler apostan bıktım..bu aralr fazla da oynayamıom..ne yapmam gerekio kasmak için..ama lütfen apos veya deru olmasın...[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe lvl:62 server:cypher NP:56xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Dark mare[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çok mu komik zuahahha[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe lvl:62 server:cypher NP:56xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Aynen devam..[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben yanıt istiyom sen dewam dion a.q[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe lvl:62 server:cypher NP:56xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 str ol troll dön[signature][hline]S:Aege N: DontLoveMe J:Thief (lvl:2) L:24 Eski Knights lı :( [Bu mesaj Unforgiven4ever tarafından 25 Aralık 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kanka elimde adam gibi item yok...ms +5 var o da master da yarıo işime..o yüzzden adam gibi bişey olmadan nasıl olcak?[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe lvl:62 server:cypher NP:56xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 CZ ye git exp partilerine gir hem ekşın olur hem exp uykun gelmez en azından[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 olabilir aslında peki bana cypher da adam gibi bi tatomic club yada hell breaker bulana deffender of lord vercem..ayrıca bi sürü şey...str olcammmmmmmmmmm......yanıt plssss[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe lvl:62 server:cypher NP:56xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Cyoherda deilim allaha şükür yardım edemiycem :([signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 str ol al eline totamic (bulman zor ama) golem dön paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Size EN BABA EN kral Xp nasıl kasılır söyleyimi?[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 valla bence sağlam item olmadan cz ye gitme moralin bozulur hem de cypherde eslanta git bi kosp bartysine gir keyfini çıkar daha ne diyim cypherde herkes öle kasıyo[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 5x (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 DTS[signature][hline]World is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet bak bu doğru tek başına kesildiğinde sağlam xp veriyor parti ile derudansa solo dts daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 str ol... en hızlı lvl kasmanın yolu..oyunun en fazla ex weren yaratığı ama tek kesemessın bır tanesını kesersen direk 70 olurun... bu hangi yaratık=WORM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: ofs, 25 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Dark mare efendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 heeeeeeee[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 cypherdasın ve aposmu donuyon Allah kolaylık varsin kosp cenneti la ora char hacklenmeseydi bi güne 60 yapardım seni ^_^ önerim golem spotlarını gez macro goleme gir temiz exp var =)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PETEK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ya bu blackwinds isminimi değiştirdi neden cevap yollamadın:?? charım hala kapalı.(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar