Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

int pirest im lvl 58 ne yapmam gerekio?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler apostan bıktım..bu aralr fazla da oynayamıom..ne yapmam gerekio kasmak için..ama lütfen apos veya deru olmasın...[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe
lvl:62
server:cypher
NP:56xxx
character:arc mage
Mesaj tarihi:
kanka elimde adam gibi item yok...ms +5 var o da master da yarıo işime..o yüzzden adam gibi bişey olmadan nasıl olcak?[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe
Mesaj tarihi:
CZ ye git exp partilerine gir hem ekşın olur hem exp uykun gelmez en azından[signature][hline]Server:Xigenon
Nick:Raider0100
Job:Rouge
lvl:59 (Azkaldı)
NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :)
Clan:Arrdeam (cherif:P)
Mesaj tarihi:
olabilir aslında peki bana cypher da adam gibi bi tatomic club yada hell breaker bulana deffender of lord vercem..ayrıca bi sürü şey...str olcammmmmmmmmmm......yanıt plssss[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe
Mesaj tarihi:
Cyoherda deilim allaha şükür yardım edemiycem :([signature][hline]Server:Xigenon
Nick:Raider0100
Job:Rouge
lvl:59 (Azkaldı)
NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :)
Clan:Arrdeam (cherif:P)
Mesaj tarihi:
valla bence sağlam item olmadan cz ye gitme moralin bozulur
hem de cypherde
eslanta git bi kosp bartysine gir keyfini çıkar daha ne diyim cypherde herkes öle kasıyo[signature][hline]Server : Olympia
Nick : _KB_
LVL : 5x (şimdilik)
NP : 7 k (bu da şimdilik)
Mesaj tarihi:
str ol... en hızlı lvl kasmanın yolu..oyunun en fazla ex weren yaratığı ama tek kesemessın bır tanesını kesersen direk 70 olurun...

bu hangi yaratık=WORM
Mesaj tarihi:
cypherdasın ve aposmu donuyon Allah kolaylık varsin kosp cenneti la ora char hacklenmeseydi bi güne 60 yapardım seni ^_^ önerim golem spotlarını gez macro goleme gir temiz exp var =)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher
hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti.

arese dondum lvl kasıyorum =) x
:Stuner: > ares > 6x
  • Yeni Oluştur...