EarS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Oyunda gördüğüm ilk ATAT(her ne kadar çalışmasada).Sizinle de paylaşayım dedim.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 birileri bunu pis dövmüş :) ahhhh ah kutu gelsede bi an önce dalsam oyuna... *!Özlemle beklemeye devam eder*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Bende şundan olsun bak Anchorhead'de taş üstünde taş bırakırmıyım :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 benim patch sorunum olmasa aaaaaaaah ah[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 neyse duzeldi [Bu mesaj EarS tarafından 20 August 2003 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ne düzeldi ?[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bu arada bu atat herzaman yerinde duruyormuş[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar