Lumiere Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya bununla ilgili bir topic açılmıştı sarnırım ama bulamadım ,kusura bakmayın. Şimdi sorunum şu: Oyuna giriyorum ve 1-2 saniye sonra oyun kitleniyor ve ekran siyah oluyor. sesler takılmış birşekilde gelmeye devam ediyor arkadan. Şu an wow-repair programıyla scan ettiriyorum sorunu.Eğer işe yararsa yazıcam buraya. Ama sizinde başınıza böyle birşey gelmişse öncede ve halledebilmişseniz hertürlü yardımada açığım. Öptüm hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ekran kartın ATI ise, büyük ihtimal VPU error alıyorsun. Bunu düzeltmenin yolu yok, geçmiş zamanlardan ATI 5.1.0 driverlarını çekersen, bir nevi yararı oluyor ama tamamen düzeltmiyor. Blizzard 1.9.0'da düzelteceğini söylemişti, bizde bekliyoruz.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lumiere Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sorunu hallettim.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar Wow official sayfadaki wow-repair isimli dosyayı indirip halledebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar