Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rofl

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bulup asacan kadıkoye[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
hö nası ya ? oha :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
Şaşırmış millet iyice.

FARKİNİZİ GÖSTERİP KAPACAKSİNİZ BU EMAİLİ !!!!! İDDA EDİYORUM HİCBİRYERDE BULAMAZ YAPAMAZSİNİZ BU EMAİLİ!!!!!
SİFİRDİR İLK SİZ KULLANACAKSİNİZ

Hey gidi hey.
Mailin sıfırıda mı var ya.
Hiç login olunmamış falan.[signature][hline]Fake_Malkavian3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Ultima Online RunUO Sunucusu

Mesaj tarihi:
yuh ya lol hatta[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
haha o kısmına dikkat etmemiştim. fb logosunu koyup fiyatını 0 yaparak bakın değeri bile yok kik eki gibi maymunluk amaçlı sandım.. hakkaten malmış adam maili okuyunca.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
said:
kanix, 25 Aralık 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
hahahaha güldüm birden ... aah fener aah çok güldürüyo zaten bu takım bizi muahahahaha

güldürüyo? mazoşist misin? acıdan mutluluk alıyorsun herhalde. takım kavgasına dönücek burası belli.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
uhauhcxaumcuahyauzsbn[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

[b]selam ben seksapel
[b/]
Mesaj tarihi:
(bkz: kolay yoldan para kazanmaya çalışan cin türkler)[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
Mesaj tarihi:
alma teşebbüsünde bulunan olacak mı acaba?=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
  • Yeni Oluştur...