Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümsüz aşk var mıdır biri bana yanıt verebilir mi lütfen?

DesertRose

Öne çıkan mesajlar

said:
malik, 03 Kasım 2005 10:18 tarihinde demiş ki:
27 ii lan..
bulurusn sonra direk evlen lan bnle dersin..
evlenrisin..
biter..
harbiden benim için bu kadar:)
dimiiiii. çok kolay olm senin yaşında bunları söylemek :D[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DesertRose, 03 Kasım 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Bir ilişki başlar sonu gelir,diğeri başlar sonu gelir.Her gelen gidene rahmet okutur.Pişmanlıklar..pişmanlıklar ..pişmanlıklar..Anlamıyorum ki ben aşk var mıdır yok mudur?Ya da aşk her geçen gün içindeki umudu yitirip ardından nötr kalmak mıdır?

bak diğer kim ne yazmış okumadan cevap veriyorum.
bence bütün aşklar ölümsüzdür. aşık olduğun kişiye onda sende olmayan bişiler olduğu iin ve bu yönüyle seni tamamladığını düşündüğün için aşık olursun.her ilişkide biraz daha tamamlar o insan seni. gidenler hep kalbine bir çentik atıp gider izleri hep seninle kalır. nefret edemezsin, her şeye rağmen onları da seversin hala. o zamanları, geçirilen onca zamanı seversin. hep seninle birlikte kalır çünkü anıların. e unutamayınca da ölümsüzlüğe uçarlar seninle birlikte.
ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama:D[signature][hline]gör beni gör beni gör
gel gözüm ol gör beni
sar beni sar beni sar
gökyüzüm ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
utopia, 03 Kasım 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
said:
DesertRose, 03 Kasım 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Bir ilişki başlar sonu gelir,diğeri başlar sonu gelir.Her gelen gidene rahmet okutur.Pişmanlıklar..pişmanlıklar ..pişmanlıklar..Anlamıyorum ki ben aşk var mıdır yok mudur?Ya da aşk her geçen gün içindeki umudu yitirip ardından nötr kalmak mıdır?

bak diğer kim ne yazmış okumadan cevap veriyorum.
bence bütün aşklar ölümsüzdür. aşık olduğun kişiye onda sende olmayan bişiler olduğu iin ve bu yönüyle seni tamamladığını düşündüğün için aşık olursun.her ilişkide biraz daha tamamlar o insan seni. gidenler hep kalbine bir çentik atıp gider izleri hep seninle kalır. nefret edemezsin, her şeye rağmen onları da seversin hala. o zamanları, geçirilen onca zamanı seversin. hep seninle birlikte kalır çünkü anıların. e unutamayınca da ölümsüzlüğe uçarlar seninle birlikte.
ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama:D

Kız hala aşık olduğu için öle sanıyor bende aşık olduğum zaman için h,iç bitmez sanıyordum, Ütopik hayallere kapılma utopia![signature][hline]Filozof pati,
Diktatör pati,
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Sosyal ağlarda paylaş

hiç kimse aşkı çok iyi bilemez. bildiğini iddia eden de yanılsamalardan, genellemelerden bahseder durur. bu konunun uzmanı falan olmaz arkadaşlar, herkes kendi yaşantısına göre bi yorum yapabilir ancak.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...