malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 27 ii lan.. bulurusn sonra direk evlen lan bnle dersin.. evlenrisin.. biter.. harbiden benim için bu kadar:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canndy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aşk vardır ama,ölümsüz oldğu yalan.bence sevgi ölümsüzdür.sonuçta aşık olursun biter ama yinede seversin o insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: malik, 03 Kasım 2005 10:18 tarihinde demiş ki: 27 ii lan.. bulurusn sonra direk evlen lan bnle dersin.. evlenrisin.. biter.. harbiden benim için bu kadar:) dimiiiii. çok kolay olm senin yaşında bunları söylemek :D[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ölümsüz insan var mı ki, ölümsüz aşk olsun.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bence ölümsüz bir aşk yoktur sonuçta her aşk bigün biter ama evlenmeyse konu ilerde aşk bittiiindede saygıyla yürücek bi ilişki kurmaktır aslolan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aşk yok sevgi var[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemessis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 walla the crow - ölümsüz aşk aklıma geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bence yoktur. hatta "Aşkın Ömrü Üç Yıldır" diye bi kitap var , okuyun derim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Aşk diye birşey varmıydı?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aşk vardır..süresi en fazla 3 yıldır.. aşk bittikten sonra sevgi saygı ederse ne mutludur o insanlara...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ask vardır ama kısa surer.1 yıl bılemedın 2.daa uzun surerse solerım:)ama tecrube etmem lazım once:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o kitap da kolpanın önde gideniydi ha :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yok yok..aşk varda..ölümsüz yok..[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ölümsüz aşk vardır ama kimse bulamaz[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ölümsüz ne var ki aşk olsun? Benle birlikte o da toprağa =/[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: DesertRose, 03 Kasım 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Bir ilişki başlar sonu gelir,diğeri başlar sonu gelir.Her gelen gidene rahmet okutur.Pişmanlıklar..pişmanlıklar ..pişmanlıklar..Anlamıyorum ki ben aşk var mıdır yok mudur?Ya da aşk her geçen gün içindeki umudu yitirip ardından nötr kalmak mıdır? bak diğer kim ne yazmış okumadan cevap veriyorum. bence bütün aşklar ölümsüzdür. aşık olduğun kişiye onda sende olmayan bişiler olduğu iin ve bu yönüyle seni tamamladığını düşündüğün için aşık olursun.her ilişkide biraz daha tamamlar o insan seni. gidenler hep kalbine bir çentik atıp gider izleri hep seninle kalır. nefret edemezsin, her şeye rağmen onları da seversin hala. o zamanları, geçirilen onca zamanı seversin. hep seninle birlikte kalır çünkü anıların. e unutamayınca da ölümsüzlüğe uçarlar seninle birlikte. ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama:D[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: utopia, 03 Kasım 2005 23:20 tarihinde demiş ki: said: DesertRose, 03 Kasım 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Bir ilişki başlar sonu gelir,diğeri başlar sonu gelir.Her gelen gidene rahmet okutur.Pişmanlıklar..pişmanlıklar ..pişmanlıklar..Anlamıyorum ki ben aşk var mıdır yok mudur?Ya da aşk her geçen gün içindeki umudu yitirip ardından nötr kalmak mıdır? bak diğer kim ne yazmış okumadan cevap veriyorum. bence bütün aşklar ölümsüzdür. aşık olduğun kişiye onda sende olmayan bişiler olduğu iin ve bu yönüyle seni tamamladığını düşündüğün için aşık olursun.her ilişkide biraz daha tamamlar o insan seni. gidenler hep kalbine bir çentik atıp gider izleri hep seninle kalır. nefret edemezsin, her şeye rağmen onları da seversin hala. o zamanları, geçirilen onca zamanı seversin. hep seninle birlikte kalır çünkü anıların. e unutamayınca da ölümsüzlüğe uçarlar seninle birlikte. ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama:D Kız hala aşık olduğu için öle sanıyor bende aşık olduğum zaman için h,iç bitmez sanıyordum, Ütopik hayallere kapılma utopia![signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ne ölümsüz aşkı öff şu halimle aşk hakında seri küfür ederdimde neyse[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yapma lord ya... napabilirim ki seviyorum. bitr elbet ama benim dediğim hala düşününce bir ucundan kalbini acıtıyorsa ölümsüzdür yalan mı?[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ütopya ben çok iyi bilirim aşkı... Ama her zaman aşık olamazsın asla..... Mutlaka biter o aşk.[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aslında haklısın da psikolojim kabul etmeye müsait değil galiba:)[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hiç kimse aşkı çok iyi bilemez. bildiğini iddia eden de yanılsamalardan, genellemelerden bahseder durur. bu konunun uzmanı falan olmaz arkadaşlar, herkes kendi yaşantısına göre bi yorum yapabilir ancak.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: sir, 03 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: herkes kendi yaşantısına göre bi yorum yapabilir ancak. Bu doğru.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 vardır.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben bilmem beyim bilir :D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar