GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc/ şimdilik az ama öz üyemiz var gayet hoş sohbetler geçiyo herkes birbiriyle iyi geçiniyo hepimiz kafa sallıyoz!!!!!!!!!!! :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sallayın bakalım :-) hayırlı olsun umarım güzel bir domain ve host da alırsınız (mesela benden :) )[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti
localize Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 darkshadow o forumun admini girdim baktım 2500 tane mesajı war nerden yaptın bu kadar mesajı anlamadım :D
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kendi kendine mesaj yazıyo :D (forum yeni diil ama bayaadır var..)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ya alakasız olcak ama tcpip imzanda Ücretsiz 250 mb mail yazacagına Ücresiz yazmısın bu bı taktıkmı yoksa yanlıslıkmı ?[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 free hostta forum süx. ayrıca ismi neden bjkforum :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Darkshadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Forumun admini benim hepimiz üye olalım rahatlayalım :D
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hayirli Olsun Bende Developer'im isimi ole aldik ole kaldi degistirirz ya siz isteyim yeter :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Silkroad - Anron - 20+
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hehe kolay gelsin[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bikere önce host alalım sora taraftarcılığı bi kenara bırakalım sora emreyi kovalım geri dönücez :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Darkshadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Saolun Hepinizi Bekleriz ;)[signature][hline]www.darkshadowspalace.com.tr.tc An Ex Por
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Başarılar.. Fena degil..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 adresi yazana kadar sakalım çıktı[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 haddıme dusmez ama lopeth sende sag tıklayınca kısayolu kopyala cıkmıomu ? yada dırek sole uzerınde mouse ı basılı tutmak suretıyle bı gezdır sonra kopyala hatta ne ugrasıosun dırek ustune tıkla ?[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şimdi üye oldum nick yine deathlord tabi ki :D[signature][hline]"Every creature will taste death"
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Bameso, 23 Aralık 2005 20:17 tarihinde demiş ki: haddıme dusmez ama lopeth sende sag tıklayınca kısayolu kopyala cıkmıomu ? yada dırek sole uzerınde mouse ı basılı tutmak suretıyle bı gezdır sonra kopyala hatta ne ugrasıosun dırek ustune tıkla ? nostalji yapıyordum[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b]
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 lol :D nese teşekkürler[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Darkshadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Aramıza Hoş geldin ozman :D[signature][hline]www.darkshadowspalace.com.tr.tc An Ex Por
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayırlı ugurlu olsun.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: GwindonSurion, 22 Aralık 2005 18:17 tarihinde demiş ki: forum yeni diil ama bayaadır var.. Hayırlı olsun. Bide "ama" kelimesinin iki tarafında ki cümlecikler aynı anlama gelmiyormu ? (:[signature][hline]The Blood is Love.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende bu cümleyi yazdıktan sonra bayaa düşündüm acaba ne demek istemişim diye (:[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 host alın :P[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! www.dizaynet.netHosting,Tasarım,Web Disign
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 host bizi alsın ya... (bunu okuduktan sonra sanırım girecek olanlarda girmeyecek :/ )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bende üye oldum nickim onurlu[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar