Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eğer.. -DragonLance-

Symoon

Öne çıkan mesajlar

1.Heyy symoon hey... sam&max is back! (eheh magic abi :)
2.symoon dediğin anlaşılmıyoki? campaign setting mi yani hani kuralların fln oldugu yoksa yuan bılgılerın oldugumu? hanı karakterler hıkayelerr sıırler fln?? hangısı yada ıkıs bırden mı?
3.turkce butun frp ıle alakalı seylerı almaya calısırım turkıyede bu ısler baska turlu gelısmıyecek cunku...
4.cevırı ıle alakalı (saptırmamamkl ıcın coook kısa yazıcam) sevırıyı hıcbırımız begenmedık ama soyle bısey var kolay bır cevırı degıl.. ne dıyebılırsınkı beholder'a? clerıc'e ? zor bı tercume.. dersenızkı cevırmesınler, ona karsıyım ben! fred çakmaktaş, örümcek adam ne güzel (x-adam oyle guzel degıl ama) bunun sebebı alısmamız alısınca duzelecektır.. arpaadam nedır? ama ıngılızcesıde bu yanı..[hline]Duxus
---------
blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki:
allaha yakın bana uzak ol
Sosyal ağlarda paylaş

bende orjinal okuyorum her seriyi gerekirse getirtiyorum disardan okumak istediklerimi ama hepsinin turkcelerinida aliyorum nedeni ise herkez turkce bilmiyor ve bu hobinin oyunun ne derseniz edebiyat vs yayginlasmasi ve taninmasi icin ulkemizde aliyorum ki girisimciler bu ise devam edebilsinler.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...