Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free keyler, SoG launch ve client download.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben yolladigm da 20$ heh zaten 150-200 den asagi gitmez o[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
zaten pioneer account da degilki, ver bana gitsin guild wars 5 basar buna vakit harcamaya degmez[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
ulan adalet mi bu, dersteydim ben acildiginda kayitlar...

veriim ben ethernss acc, vericen mi SoG?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm

[Bu mesaj aquila tarafından 11 Aralık 2005 05:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben torrent ten indiriyorum daha %20 de ama olsun aranızda adanalı olan varsa hiç uğraşmasın ben yükleyince dvd ye çekip veririm[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Mesaj tarihi:
gene ölmüş ftp ler... vallaha hızlı olsun falan torrent le uğraşamam diye değil de bende hiç bağlanmıyor torrente hala %0.0'da... istanbul anadolu yakasında çeken biri yok mu ?[signature][hline]Makhaon
Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
Mesaj tarihi:
hayir, oyuna giremezsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)

Mesaj tarihi:
hala istanbul anadolu yakasından sog.exe yi çekmeyi bitiren biri yok mu ? yardımlarınız karşılıksız kalmaz ;)...[signature][hline]Makhaon
Mesaj tarihi:
valla silphatos, sog.exe yi yazabilirsen çok sevinirim... benimki hala %0.0'da arkada açık bırakıyom interneti bile etkilemiyo, tık yok... senden nasıl temin edebilirim ?

Edit: benim dark and light sitesi fransızca oldu... her seferinde adresteki fr yi en yapmam gerekiyo... options tan forum language ı english yaptım ama hala öyle... nasıl düzeltebilirim ?[signature][hline]Makhaon

[Bu mesaj kfg tarafından 12 Aralık 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tamam o zaman ben cumartesi veya pazar gelip alırım senden... itü kampüsü tam olarak tarif edebilir misin ?[signature][hline]Makhaon
Mesaj tarihi:
lanet olasi universiteler, heh benim avucuma dusucektiniz oysaki[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Mephisto_, 12 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
lanet olasi universiteler, heh benim avucuma dusucektiniz oysaki

üniversteler olmasada sorun değilki. 256 kbps ile rahat 2 gecede iniyor.
Mesaj tarihi:
dungeons and dragons stress test beta account'uyla takas etmek isteyen olur mu bari peki ?

son sanslarimi deniyorum heh[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
5 saatte 11 mb dl ettim, tebrikler bana...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)

• Yeni Oluştur...