RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 @mephisto ve aquila gerçekten çok isterdim böyle bişeyi yapmak ama maalesef sadece bir account almaya yetişebildim :([signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 DnL official forumlarında bi eleman ftp'ye atmış clientı. Ama tabi o kadar kişi abanınca da patlamış. Adamın uyanıp fixlemesini beklio herkes cünkü pass falan soruyo simdi. Tetikte kalın ;) SoG.exe[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sonunda download linki buldum :) Yabancı dostlarımız 330kb ile çekmenin keyfini çıkarırken ben 27-28kb ile 14 saat bekliyorum mesela ehe. direct download SoG.exe / 1389.32 MB [signature][hline] the legendary tamer of oldies.. [Bu mesaj ivan tarafından 10 Aralık 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 teşekkürler ivan :) Terazine tıkladım[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ilk linkten vazgeçebilirsiniz valla ikincisi tıkır tıkır çalışıyo.. bu dl biraz aman alıcak ama napalım :)[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 şimdi benim diğer makinada dvd-rom yok, winrarla ikiye bölüp iki ayrı cdye çekicem galiba :) inş 1.5i 2 cdye sığdırabilirinm[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 1389,32 MB sog.exe - 4,68 MB de launcher.exe 1394 ediyo ikisi toplam e 700MB de 1 boş CD desen bu düz mantık ile sığar heralde ya :)[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ilk link password soruyo ikinci link de çalışmıyor yaw :(... lütfen yardım...[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Betada kullanılan client ile SoGun clientı aynı olucakmı acaba? Olucaksa baya bi rahatlıycam :)[signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ivan verdiğin link dloadın yarısında patladı böhüü[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 üü benimkide 4 kutu dolunca gitti böhüöhü+1[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 napcaz ya?[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Nasıl ne yapıcaz? Orda ilk sayfalarda benim verdigim link e tıklayıp forum a log in olup download sayfasından launcher.exe ile SOG.exe.torrent dosyalarını cekiceksiniz. Gayet guzel iniyor benim ki biteli baya oldu[signature][hline]GladmiR Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 biz torrent çekmiyoduk ama ivan'ın verdiği ftp adresinden çekiyoduk. Torrent tam hız vermiyo :([signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eveet pok ettik böhüü[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hep senin yüzünden gwindon[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 al işte :( yakarım!!! nese torent ten indiriyorum 3 gün kaldı o_O[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 panik yapmayalım arkadaşlar bulucaz bi çaresini :) konuşalım şu adamlarla, torrent sux daima ;) utanmasa 1 yıl olarak göstericek dl süresini[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 SoG.exe, Danimarka'lı bi ftp :) 24 tane .rar uzantılı dosya olarak bölünmüş SoG.exe [signature][hline] the legendary tamer of oldies.. [Bu mesaj ivan tarafından 11 Aralık 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bundada too many users online diyo :D nese sabah denerim[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? [Bu mesaj Gwindon tarafından 11 Aralık 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 verin bana acc ederim dl 3-4 saatte yollarim hepinize bir kisinin yapacagi fedakarlik 20 kisiyi kurtaricak en az, kim ilk "benim karamurat !" dicek bakalim[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kimse demez :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mephisto gondersene bana dl edebildiysen =p...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 desin biri pasa pasa yoksa alicam bunu, download'lariniz bitmicek, bende oyunu yollamicam hicbirinize patlicaksiniz benimde parama yazik olucak kolay yolu varken niye beni bully olmaya zorluyorsunuzki ?[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 11 Aralık 2005 04:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 $ 41 deymez abi, acarlar yarin obur gun yeni acc...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar