Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free keyler, SoG launch ve client download.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DnL official forumlarında bi eleman ftp'ye atmış clientı. Ama tabi o kadar kişi abanınca da patlamış. Adamın uyanıp fixlemesini beklio herkes cünkü pass falan soruyo simdi. Tetikte kalın ;)

SoG.exe[signature][hline] the legendary tamer of oldies..
Mesaj tarihi:
ilk linkten vazgeçebilirsiniz valla ikincisi tıkır tıkır çalışıyo.. bu dl biraz aman alıcak ama napalım :)[signature][hline] the legendary tamer of oldies..
Mesaj tarihi:
1389,32 MB sog.exe - 4,68 MB de launcher.exe

1394 ediyo ikisi toplam e 700MB de 1 boş CD desen bu düz mantık ile sığar heralde ya :)[signature][hline] the legendary tamer of oldies..
Mesaj tarihi:
ilk link password soruyo ikinci link de çalışmıyor yaw :(... lütfen yardım...[signature][hline]Makhaon
Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
Mesaj tarihi:
Betada kullanılan client ile SoGun clientı aynı olucakmı acaba? Olucaksa baya bi rahatlıycam :)[signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF
Electus Supremus
Mesaj tarihi:
Nasıl ne yapıcaz?

Orda ilk sayfalarda benim verdigim link e tıklayıp forum a log in olup download sayfasından launcher.exe ile SOG.exe.torrent dosyalarını cekiceksiniz.

Gayet guzel iniyor benim ki biteli baya oldu[signature][hline]GladmiR Ebonlore
Mesaj tarihi:
al işte :( yakarım!!!
nese torent ten indiriyorum 3 gün kaldı o_O[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Mesaj tarihi:
panik yapmayalım arkadaşlar bulucaz bi çaresini :) konuşalım şu adamlarla, torrent sux daima ;) utanmasa 1 yıl olarak göstericek dl süresini[signature][hline] the legendary tamer of oldies..
Mesaj tarihi:
bundada too many users online diyo :D
nese sabah denerim[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???

[Bu mesaj Gwindon tarafından 11 Aralık 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
verin bana acc ederim dl 3-4 saatte yollarim hepinize
bir kisinin yapacagi fedakarlik 20 kisiyi kurtaricak en az, kim ilk "benim karamurat !" dicek bakalim[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
Mephisto gondersene bana dl edebildiysen =p...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
desin biri pasa pasa yoksa alicam bunu, download'lariniz bitmicek, bende oyunu yollamicam hicbirinize patlicaksiniz benimde parama yazik olucak

kolay yolu varken niye beni bully olmaya zorluyorsunuzki ?[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe

[Bu mesaj Mephisto_ tarafından 11 Aralık 2005 04:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
$ 41 deymez abi, acarlar yarin obur gun yeni acc...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
  • Yeni Oluştur...