Guru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 8 Aralik saat 6 GMT tarihinde SoG icin ilk key dalgasi bitti. Eger icinizde key alamayan varsa uzulmesin bu sadece ilk dalgaydi bunun gibi bir kac tane daha basvuru olanagi sunulacak. AD Team (Alchemic Dream) tarafindan dun IRC de yapilan duyuruya gore; SoG client download u bittorent ile 9 Aralik tarihinde baslayacak ve SoG sunucusu 13 Aralik itibariyle acilacaktir.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 client ı bittorent dışında çekme imkanımız yok mu ?[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ben acc alamadım kahretsin ya, okdr kaldim makine başında kurtlar vadisi sevdasına gitti güzelim acc. Tahminimce 13 ünden sonra yakın bi tarihte açarlar 2. dalgayı.[signature][hline]Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bt ile olmasi zarar degil fayda su durumda, cunku pek cok kisi bt ile cekecegi icin cok kisa surede oyun herkeze dagilip kolaylikla hizli bir sekilde indirilebilir. Ayrica download dosyasi http://www.darkandlight.net/sog/download adresinden duyurulacakmis. Download boyutu: 1.3 GB[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Aldiginiz SoG account un calisip calismadiginiz merak ediyorsaniz. Bu adresten test edebilirsiniz. http://www.darkandlight.net/sog/ PS: test sayfasinda size sorulan kullanici adi olarak forum kullanici adinizi kullaniniz.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 peki sadece bunu çekmek için hızlı bir biçimde yüklenebilecek hangi bittorent programını önerirsiniz ? bir de bunda net limiter kullanayım mı ?[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 beta suresince cikan yeni client bt lerini Azureus ile indirdim hizi gayet iyidi.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 azureus için java indirmek gerek şimdi :)... şöyle pek cpu yemeyen basit ne var ?[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 09 Aralık 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bitcomet rulz[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Guru, 09 Aralık 2005 09:43 tarihinde demiş ki: Aldiginiz SoG account un calisip calismadiginiz merak ediyorsaniz. Bu adresten test edebilirsiniz. http://www.darkandlight.net/sog/ PS: test sayfasinda size sorulan kullanici adi olarak forum kullanici adinizi kullaniniz. SoG acc degil bu yalniz, DnL acc kontrol ediyo. SoG acc alabilicek durumda misin diye kontrol ediyodu keyler dagitilmadan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 evet aqui haklısın gelen mailden anlıyosun soglu olup olmadıını[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ne zaman downloada açılcak oyun ya?9.da açılcak deniliyordu.Nerdeyse 10a giricez.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Here we are Pioneer gladmir, the hour came to enter Settlers of Ganareth. The 10 000 Settlers were recruited yesterday. The first army of Gothar is now ready to start the territories conquest! In order to give everyone a good chance to be ready for the beginning of Settlers of Ganareth, SoG opens in several stages: - Dec 8th: Subscriptions for SoG - Dec 9th: The launcher and the client for SoG are available on www.darkandlight/sog/download. Be sure to download the client through Bit Torrent as soon as available to be ready for the servers opening. Download file size: 1.3 Go - Dec 12th, 10h00am UTC (GMT) : The Server is up for you. Pioneer gladmir, you are able to enter the world of Ganareth one day before the rush. To prevent from server crashes, players will enter SoG by section to play. If a message tells you that the server reaches the maximum of connections, we recommend you to try to connect yourself again later.. Abanın download başladı[signature][hline]GladmiR Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hani ya?[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 http://web1.darkandlight.net/article.php3?id_article=1542 Abandık gece gece, iniyor gayet güzel[signature][hline]GladmiR Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Evet arkadaşlar, beklenen linkler sonunda yayınlandı ve beklenen mesaj da AD yetkilisi tarafından atıldı :) Önce torrent clientımızın olması gerekiyor ve bunu da buradan temin ediyoruz. Daha sonra ise Launcher.exe (torrent dosyası) ve SOG.exe (torrent dosyası)'yi çekiyoruz. Herkese kolay gelsin.[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 simdik ben zamaninda paticik yetkililerinden birine swg beta accountumu vermistim, bu durumda paticik'in bana bir beta account borcu var eger karma'nin varligina inaniyorsak bu durumda kim bana beta account'unu teslim edicek ? (amerikada ikamet ediyorum, hizli dl kaynagim var, dl edip cd'ye cekip yollayabilirim fln, her turlu kiyak yapilir, bana da yardimci olmak isteyen varsa pm atabilir) [signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 10 Aralık 2005 04:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 benim wow beta key verdiklerim nerde? almadi mi hicbiri SoG acc =p?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meme Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya benim öyle planlarım vardı bir sürü acc alıp isteyenlere dağıtcaktım. kendime acc aldım ve 20 saniye evet saate baktım tam 20 saniye içinde gitti 10k key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kimse indirdi mi oyunu ? ben gece bırakamadım, şu anda da acayip yavaş çekiyor... herkes indirip bıraktı galiba... :(...[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 aslında gece de indiremedi sog.exe yi bir türlü... launcher exe. hemen bitti ama sog.exe daima %0 duruyor... başka bir şekilde indirme şansımız yok mu ?[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 allahalla sitemi gocuk dark and ligtin sitesi acilmiyor bende[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 indirmeyi bitiren hayırsever arkadaşlardan biri sog.exe'yi dvd ye çekip bana ulaştırabilir mi ? :)... dvd ücreti ve küçük bir ücret daha verebilirim :)... account kaptık, daha sog.exe %0.0'da :)...[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Off bittorrent den baska yol yok mu universitede kalip dc++ dan share edebilecek biri varsa aranizda cok minnettar kalirim =P nasil olsa daha 2 gun var acilmasina 2 gun bitmeden indirmis olurum dc++ dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kalan: 20 gün diyo safasdas[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar