djibril Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bayanın biri "sofor bey nezaman kalkar?" sofor"siz binin hemen kalkar" sofor "arkadan vermeyen kaldımı ?" minibus geyiqleri[signature][hline]HAYAT BİR GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: only_devil, 24 Aralık 2005 18:20 tarihinde demiş ki: 1 de şunu unutmayalım "hocammm...şimdi çözeltileri işliyoruz ya haftaya da çözgrümcelere mi geçeceğiz..."(no comment) ıyk[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 turkıye esprıtuel ınsan dolu ama odulu kımın alıcagı bellı turban konusunda soz hakkı ulemanındır ben turkıyeyı pazarlıyorum bu benım gorevım kıbrısıda pazarlıycam ust kımlık turkıyelı olmalı alt kımlıkler bızde kalsın ızmırle ılgılı bazı ımalar vardır umarız bı dahakı secımde ızmır atar bu ımaları turkıyede kurt sorunu vardır medya yargıya mudahale edıyor dın bu mılletın cımentosudur eh yanı bu senekı esprı odulunu kesınlıkle basbakanımızın alıcagı kesın hemde 3-4 dalda[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 basbakan ucurdu bizi aaa pardon Sayin Basbakanimiz..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Her konuya siyaset bulaştırmak farz değildir...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 farz deil ama yapilsada bisi olmaz ahua[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 şimdi bunlar 2006da kullanılmayacak mı?[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ecee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 işte bunu seviyorum[signature][hline]İsmim = tim1 Klanım = Renovaito Levelim = 56 Server = Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 LOL sünüz olum siz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Fistan, 15 Aralık 2005 22:28 tarihinde demiş ki: bizimle paylaşırsanız sevinirim şey gibi olmuş; biz üç arkadaş yarın size gelicem. =P bizimle paylaşırsanız sevinirim de bi problem yok. Alttakine de benzemiyor. üstteki cümlede özne : "ben" , "bizimle" ise edat ve özne'yle bir ilgisi yok, zarf tümlecinin bi elemanı. allttaki cümlede özne "biz" . Bi de millet niye bu kadar zorlamış ilk bi kaç sayfa dilbilgisi üzerine. Gözlerim yaşardı, pati'yi TDK'ya söylicem başka böyle dikkatli forum bulunmaz :D Başbakanımız zaten birinci ama bence en çok buna güldüm said: Zetes, 21 Aralık 2005 04:38 tarihinde demiş ki: - Sauron is back Frodo. - F.ck! Edit: Dilbilgisi hatalarimi yüzüme vurmayin diye siz görmeden hemen edikledim :) [Bu mesaj mardox tarafından 25 Aralık 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bugun yarindan bi önceki günse yarin bugunun bi gün sonrasindan bi gün eksik bi gun fazladir.. yani buda esittir hayat dedigin bi eksik bi fazla O_o[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: MyDyingBride, 24 Aralık 2005 23:13 tarihinde demiş ki: farz deil ama yapilsada bisi olmaz ahua olur... kendi adıma konuşayım her konuda konu ile alakasız olduğu halde siyaset görmekten midem bulandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazfiona Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 emaye tencere? No,I'm not walla tek geçiyorum:):)[signature][hline]Hayatım boyunca pek çok şey oldum ama ona aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi...:)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet yüzyılın espirisini çıklıyorum [spo1=o_O+5445454]susar mısın susarım su getir[/spo][signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 2005'in en iyi esprisi geliyor dikkat ; avcinin kursunu bitiyor ve bi deve kusu surusu buna saldiriyor. uzun bi takipten sonra avci yere dusuyor ve kafasi camura gomuluyor. devekusu: nereye gitti lan bu? :tebrikz:[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: druenler, 25 Aralık 2005 19:34 tarihinde demiş ki: 2005'in en iyi esprisi geliyor dikkat ; avcinin kursunu bitiyor ve bi deve kusu surusu buna saldiriyor. uzun bi takipten sonra avci yere dusuyor ve kafasi camura gomuluyor. devekusu: nereye gitti lan bu? :tebrikz: Hah birincisi bu espiri değil fıkra :).ikincisi alttaki yaratıklar nası yaptın eh:)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 espri gelmeyince araya bi fikra kaynatalim dedik yuzumuze vurdun hemen :-)[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar