Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 A ah? nokta virgülde yok. AMAN TANRIM! baş harfleride büyük değil. Dur dur bilmediğimden yazdım ben onları kesin.[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben vıdı vıdı yapmiom en azindan edebiyatım şöyle böyle die, benim her konuşmamda hata bulabilirsiniz. bazıları gibi buraya düzgün yazıp yok siz şöyle konuşuyosunuz demiyorum[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: SavagE, 15 Aralık 2005 22:34 tarihinde demiş ki: said: Voys, 12 Aralık 2005 10:37 tarihinde demiş ki: Cep telden baglandimda arama yapamiyorum. Hani hirsiz polis anne baba 4 cocuk u sandal ile karsiya gecirioduk. Biri o konuyu bulup cevabi yazabilir mi yada biliosa anlatabilir mi da ayrı yazılır - cocuk u - da güzel said: Voys, 11 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: yukardan multiplayer'a ordanda chatrooms a girin maçları öyle yapabılıoz yapabilioz :D yeter herhalde bukadar sana :) 2 3 mesajını okudum zaten hepsinde war hata. hangi da ayrı yazılır? iki tane da var orda biri ayrı biri bitişik yazılması lazım.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bağlandım da :P[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yada da ki da da ayrı yazılması gerek.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: fastreload, 15 Aralık 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Evet genelde insanlar saymayı bilirler.. Neden bu kadar şaşırdığını anlayamadım. Sizin oralarda nadir görülen bir şey galiba.. bu mısrada kinaye var, mübalağadanda bahsedebiliriz ayrıca. (ehe 2 tane söz sanatı öğrenebilmişim toplamda :D ) [Bu mesaj elesso tarafından 15 Aralık 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 olabilir okadarını bilmiom zaten lisedeyken edebiyatım max 1 di :) ben burda elemın ukalalığına sinir oldum die yazdım :P[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 insanlarin burada turkceyi katletmek gibi bir eyilimleri yok, artik internet uzerinde alisilmis bir yazi dili cikmis ortaya,cogu insanin klavyesinde turkce karakterler bile yok iken senin savunabilecek pek birseyin yok bence. peki cok guzel uyariyorsun arkadasi " 5 kelimede bu kadar hata " diye, bence hem tavrin yanlis , hemde yerin, topicle ilgili birseyler yazsaydik keske bu tartismaya girecegimize.. topic sahibinden ve bu tartismaya girdigim icin sizden ozur diliyorum.[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paticik edebiyat sınıfı[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu topiğin garbage'a kadar yolu var...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yo yo[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ortada ukalalık yok. edebiyatı bilmediğimden yanlış yazılmış şeyler değil onlar. üstteki mesajı okursan zaten cep telefonundan yazılmış. benim yaptığım hatalar edebiyat hatası değil yaz geç şeklinde yapıldığı için kısaltmalar (bknz. 2. örnek) forumda binlerce topic var her mesajdada imla hatası bulabilirim(sin) ama bu yazı kasılarak yazılmış ve böyle yazılmış. 2 tane mesajıma bakıp koyduğun yargıyı çürütecek tonlarca mesaj içeriyor ileti geçmişim.[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hahaha :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 -hangi yuzuk ya? -ulan o hangi yuzugu diyen kim lan hasta etmeyin olm adamı hangi yuzuguymuş kim olm o olm var ya oldururum lan olm bogarım var ya sen misin lan sıkarım gırtlagını var ya olursun gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 -hesap makinesi getirin 24 le 100 ü çarpıcam. ede hocamız.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Arkadaşım Biri seni uyarınca adamın lafındaki doğruluk payını bulmaya çalış. Belki doğru söylüyodur niye hemen karşılık vermek zorunda hissediyosun? Yok ben hıyarım napim diyosan devam et çık üste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bazen paticikten korkuyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yarın sevgili meral hocamızın tüm gaflarını yazıcam. şaka gibi kadın.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Voys, 15 Aralık 2005 22:23 tarihinde demiş ki: said: ares20, 15 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki: beyendıgınız espırılerı bızımle paylasırsanız sevınırım???? 5 kelimede nasıl bu kadar çok imla hatası yaptın? be''y''endiğiniz bizimle paylaşırsanız sevinirim ''?????'' Gelelim sana... 5 kelimede değil, 5 kelime -de olacak hatan var dikkat! Ve noktalama işaretleri kelimenin sonuna konulur yani bir(1) boşluk bırakılmaz ve ardından bir(1) boşluk bırakılır. Gelelim esprilere. Adamın biri şoka girmiş, karısı ise migrosa. Iyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu espiriyi slayer77 arkadasımız yapıor :) -hadi beyler ben kacıorum(birisi) -dur kaçma af çıkıcak(slayer77) :([signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. --------------------------------------------- Temizdir benim aşkım, sudan berraktır Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır Hep şekil değiştirir ellerin aşkı, Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 -Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan! -Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasakta -Her şeyi bilen ördeklere ne denir? Blendax. -Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da... -Adamın kafasına selpak düşmüş ölmüş. Niye? Onlar halka değil fil. -Telefonlar dinleniyormuş. İyi bari çok yorulmuşlardı. -Üniversiteyi bitirdi. Şu an doktora veriyor.[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 volsvogen pasat bencil oynama[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ben Affleck,Sean Penn[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Masteis, 15 Aralık 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: Voys, 15 Aralık 2005 22:23 tarihinde demiş ki: said: ares20, 15 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki: beyendıgınız espırılerı bızımle paylasırsanız sevınırım???? 5 kelimede nasıl bu kadar çok imla hatası yaptın? be''y''endiğiniz bizimle paylaşırsanız sevinirim ''?????'' Gelelim sana... 5 kelimede değil, 5 kelime -de olacak hayır olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Vallaha benim hoşuma gitmeyen olay şu. Ben bir kelime hatası yapıyorsam yada imla hatası beni uyarmaları zoruma gitmez ama beni uyaran kişide aynısı yapıyorsa zoruma gider. sonuçta beni anlıyormusun anlıyorsun sende yapma aynı şeyleri o zaman ?[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar