Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mr.vallo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bu adama kafayı fena taktım.çıldırıcam...sürekli HIM şarkıları dinlemek resimlerine bakmak istiyorum.arkadaşlar artık dalga geçiyor benimle:( aranızda varmı böle birden bire elin adamına korkunç bir ilgi beslemeye başlayanlar?yalnız olmadığımı bilmek istiyorum ya....Allahım o gözleeeerrrr.....
Mesaj tarihi:
ville valo benim!! miss valo benim yani =P
hayir , sakin . aklinizdan bile gecirmeyin gay- bisexual muhabbetini acmayi. yeter , olmaz her ville valo topiginde!!![signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 24 Aralık 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Olabilir tabii canım, hor görmemek lazım bu tip durumları.

Sanırsam 20 yaşının altındasın (ki bunu hakaret olarak algılarsan kafanı kırarım :-P)

Ben de zamanında Spice Girls'e hastaydım. Hem bizim zamanımızda bööle grupta tek biri de güzel olmuyodu. Mesela az geyiğini çevirmemiştik Victoria mı Geri mi Mel B mi diye...

Sonuç olarak 85'lilerin çoğunun zencilerden hoşlanmadığını öğrenmiştik.

Teey teyy...

Yalnız bir konu açıp da "Şöyle hastasıyım, böyle bayılıyorum" tarzı mesajlar da pek hoş görülmemekte buralarda, onu da belirteyim. Amaçsız olmuş yani konu :)

Son ekleme olarak da, Ville Valo gay,biseksüel hede hödö...

(Brian Molko'yu tek geçerim :))[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
laf olsun diye konusmaya da hayir .
bir bilgisi olmadan konusmaya da hayir.
önyargiya da hayir.
ota boka gay demeye de hayir![signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Raindog - Yusuf diorum. Ankaralilar bilir.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
Ve muhabbet gay muhabbetine döner...
Yazık oldu muhabbete:P[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
aferin gaylere büyük iltifatlar yagdiriyorsunuz ville valo'ya gay diyerek.
düsünceleriniz gay sizin hih. =P[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...