Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bilen biri bana tüm script komutlarını yazabilirmi acaba ne işe yaradıkları nası kullanıldıkları hakkında.Buraya ve bazı sitelere baktım 1-2 bişi buldum ama pek iyi anlatmamışlar.Mesela timer else if falan filan.Yazarsanız sevinirim Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 vbak arkadasım www.paticik.com a gir en solda kurulum scripting vs.konular var ordan ogrenebılırsın.[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Biliyorum baktım onlara.Bazılarını biliyordum bazılarını öğrendim bazılarınada basmad.Karşılıklı konuşma şeklinde olsa daha ii olur bazı sorularım war.Bilen biri icq numarasını werebilirmi uğraşacak biri.[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ICQ 160053851[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Şuan işteyim pc dede icq yok akşama benim pc den online olurum o zaman olur ancak[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThroNe_DarkNeSs Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 * Tavsiye * Bak şimdi evinde bir sphere kur ondan sonra paticikte bütün scpleri indir dene 1 ay içinde çok şey öğreneceksin. (istemediğin kadar :P)[hline]ThroNe DarKNeSs :rock: :rock: :rock: :rock: Yasaklar Arzu Doğurur. :tebrikz: Icq.224455507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 1 yıl oldu abi ben hala öğrenemedim şaka . Şaka maka yapamayacağım şeyler azdır mümkünse[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yaptım bişilerde bi item için bi kaç trigger kullanabilirmiyim biri gereken stryi dex i skilleri ayarlıcak dieride tıklandıgında ne oldugunu falan yazacak bide scripte bi iteme 3 trigger koydum messagelr için statlar için ve skiller için en ustteki triggerin sonununda RETURN 0 ENDIF war bundan sora gelen triggerlar çalışmazmı[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bide && yi 2 den fazla ıf için kullanabilirmiyim mesela IF (=100)&&(=100)&&(=100)&&(=1000)&&(=1000) gibi şaka maka ögreniyoz bişiler[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bişidaha soracam mesela bi gate scripti yaptım ve gateden girenin ölmesini istiyorum onu on=@step src.kill diemi yapacam nası yapacam.[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar