Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bugune kadar premium almadım cash parada almadımm parayla itemde almadim daha dogrusu alamadım bunların hepsine eywallah diyip gectim kendi oyunculuk farkımla bunları kapadım ama bu son olay premıum olmayan %80 astımı servera girememe olayı beni çileden cıkardı artık bu para cılgınlına bi durdemek lazım dusunun americayla savas oldunda camınızdan içeri patriot füzesi girdinde ustunde knight onlineden sevgilerle yazicak bunu hiç dusundunuzmu tum para americaya gidiyoo ahahahhh biraz komik birz üzücü bu dunyada hep parası olanlar bişeyler yapiyo paramız olmasada aslangibi yüregimiz var deyip yolumuza devam ediyoruz[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Savaş mavaş olmaz merak etme sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Ojeee, 25 Aralık 2005 16:25 tarihinde demiş ki: paramız olmasada aslangibi yüregimiz var deyip yolumuza devam ediyoruz *!fakir ama gururlu* :-p[signature][hline]Bir zmnlar lwl62 mage i wardı ..... [Bu mesaj BesT tarafından 25 Aralık 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Öeh yine kıyamet teorileri başladı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 YOk yok başlamadı daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hayır tamam %80 iyi bişe olabilir. Bari oyunu temizlesinler.. Oyun b.k gibi. oynanmıyo bide hala para isiyolar.. Utanma yok bu kore milletinde. yada amerika her neyse[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 215k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : ColdStrike Lvl : 20 Class : Pacheon + Cold Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Kore nerden girdi hatkarı karıştırma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Oyunda 1 Degil 1001 Adaletsizlik Var.. Sonucta zorla oynatmiyolar Ben kabullendim Yinede Severek oynuyorum KNight onlie Ben OffLiNe.. :horace:[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 beyler ko nun americaya fazla bi getirisi yok ama wow un getirisi okadar fazlakii dunyada 5 milyon kisi oynuyo ve 5 milyon kisi adam basi 12 euro veriyoo gerisinii siz dusununn ve birgün camdan iceri patriot fuzesi girerse iste sukadar aldınız premiumdan size hediyedir yazar ustunde ahahaha[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hyr 1061 adaletsizlik var xD[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sende patriota füzesine takmışın yani[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: arrdeam, 25 Aralık 2005 16:31 tarihinde demiş ki: Kore nerden girdi hatkarı karıştırma :D K2 kore şirketidir haberin ola[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 5x (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: DeBuffAndHeal, 25 Aralık 2005 16:33 tarihinde demiş ki: sende patriota füzesine takmışın yani americanin en mesur fuzeside ondan :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bizdede var her savas zamanı hallandadan alıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: aslik, 25 Aralık 2005 16:33 tarihinde demiş ki: said: arrdeam, 25 Aralık 2005 16:31 tarihinde demiş ki: Kore nerden girdi hatkarı karıştırma :D K2 kore şirketidir haberin ola Lem get kore demi cekik gözler anca bukadar olur bide americanlar gelirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 herneyse konu bu deildi konu parası olan bizden cok seye sahip oluyor bide ustune bu %80 olayı geldii tam bir para tuzagı oldu bu gidişe bir dur demek lazım[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 La blizzardıda savaşa alet ettiniz ehueh aslında bütün emperyalistlerin oyunlarını oynamayalım. Kahrolsun liberalistler :D biz kendi oyunumuzu yapalım türkiye online veya türkiye of warcraft gibi :D Nede olsa amerika iran'dan sonra bize dalacak büyük israil projesi ne güzel :-) Bizde buna karşı türk sosyalist cumhuriyetler birliğini kurarız hatta kibbutzlardan yardım alırız bu konuda nede olsa patriot girecek camımızdan içeri hazırlıklı olmamız lazım ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: starfreedom, 25 Aralık 2005 17:49 tarihinde demiş ki: La blizzardıda savaşa alet ettiniz ehueh aslında bütün emperyalistlerin oyunlarını oynamayalım. Kahrolsun liberalistler :D biz kendi oyunumuzu yapalım türkiye online veya türkiye of warcraft gibi :D Nede olsa amerika iran'dan sonra bize dalacak büyük israil projesi ne güzel :-) Bizde buna karşı türk sosyalist cumhuriyetler birliğini kurarız hatta kibbutzlardan yardım alırız bu konuda nede olsa patriot girecek camımızdan içeri hazırlıklı olmamız lazım ehue kop kop kop :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yaw kimse almassa premium falan mecbur kaldırcaklar bu uygulamayı , bırak bu oyuna para verilmez zaten he bide patriot eve girmez patriot savunma sistemidir gelen füzeleri imha etmektir amacı :D:D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kendi akıllarınca çok dogru bişey yaptılar..oyun yaklaşık 2.5 yıldır free to play di baktılar delileri çok herkeste yavaştan hastalık yapmaya başladı %50 paralı oldu görürsünz yaza kalmaz pay to play olur komple[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: zonic, 25 Aralık 2005 19:20 tarihinde demiş ki: yaw kimse almassa premium falan mecbur kaldırcaklar bu uygulamayı , bırak bu oyuna para verilmez zaten he bide patriot eve girmez patriot savunma sistemidir gelen füzeleri imha etmektir amacı :D:D asla vazgeçmezler bu uygulamadan okadar çok premium olan oyuncu varki...[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 free 2 play yazıyo die girdik şimdi pay2play yaparlarsa dava acarım hiç acımam :P[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oje de bende premiumsuzlarin girememesine en az sizin kadar gicik oluyorum ( bir premiumlu olarak ) fakat premiumlu olupta too many users yazisini görmekten bikmis insanlarida bir düsünseniz?[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar