ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Ya beyler skill artısını hele sukur buldum. Yaklasık 50 tane skill point kullandım :D bi de ben barcelona'nın yanındaki persian'llardan bi gorev aldıydım ali huban die bi elemanı bulmam gerekiomus butun barcelonayı taradım bulamadım bi de william shakespear'i oldurdum niahahha !!![hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Spoiler Ali Huban bardaki kadın garson. Aslında erkek ama kadın kılığına girmiş, amir onu arıyormuş tarzı bi konuşma seçeneği var. O zaman gerçek kimliğini açıklıyor[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ya nası 50 skill kullandın benim int 10 20 skill geliyor en fazla 30 trait ile ?[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 nası bi oyun bu?[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar