Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Crater


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

http://www.pokemoncrater.com

Oyun web browser pokemon oyunu :) Oyunda karakterinizi yaratık haritada oklar yardımıyla yürüyerek pokemon yakalayıp savaşlar yapıyorsunuz. Genel olarak zevkli ama yavaş bi yapısı var bu yüzden bazen sıkıyor ama pokemon severler için denemeye değer dierlerinden daha zevkli olduğu kesin şu anlık :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok mesela başka pokemon aramak için yarım saat ona buna tıkla yapardık, savaşçağımız zaman tıkla tıkla.. baymıştı 3-4 saat içinde, aynı değildir umarım bu olay.[signature][hline]GW:
Marsin Coldblood L7 W/Mo
(aç-sil-yeniden aç döngüsüyle 8.character oluyor)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya yanlışlıkla (yanlışlıkla diilde işte maazeret) dandik bi pokemon yakaladım onu silemiyorum nasıl silicem?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fly, 27 Kasım 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
yok mesela başka pokemon aramak için yarım saat ona buna tıkla yapardık, savaşçağımız zaman tıkla tıkla.. baymıştı 3-4 saat içinde, aynı değildir umarım bu olay.

off ne oyundu 4 5 sene önce oynardım. Biz bi uyanıklık bulmuştuk, iyi pokemonların bulunduğu yerin numaralarını alıyorduk bi yere kaydediyorduk başak bi ark çıktı mı yuakrıya o numarayı yazıyorduk :) Ondan sonra bi salon sadece pazar günleri açık oluyodu sen yukarıya onun numarasını yazıyodun ehr gün açabiliyodun :) peeh az oynamadıydım[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Benim gibisini google bile bulamaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...