Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 harakiri yap madem olmek istiyosun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 harakiri harbi süper olur.efsane olursun bölgede.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bilek kesmek ? nayn nayn.[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bu arada adam yok ortalıkta. * gazeteyi karıştırır *[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: ennis, 24 Aralık 2005 02:31 tarihinde demiş ki: 2. gün yaklaşık 25 tane ilac ... durduk yere acaip şekiller beliriyo karşımda ... o kadar ilac icersen daha ne sekiller cıkar karsına . bunun dısında daha olmeyı bıle beceremeyen bır adamsın ne yapsın o kız seni allah askına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Penthesilea, 24 Aralık 2005 03:30 tarihinde demiş ki: 25 tane XXXXXXXX icersen allah avatar indirse burda tutamaz yani seni ABI ALLAH AVATAR INDIRSE BURDA TUTAMAZ NE DEMEK YA HAHAHAHAHAHAHAHAH ÜÇ SAATTİR AYAĞA KALKAMIYORUM.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yeni çözüm buldum çamaşır suyu iç az deil ama iç içebildigin akdar.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 o kadar kolay değildir ölmek... en az 5-6 kere denedim ve hastanede uyandım... bak arkadaşım. inthar etmeyi deneme bence. çünkü kız sorunuysa unutuosun. sıkılmışsan yeni bişiler buluosun. hastaysen beklicen öle ölcen. yok öle kaçış falan.korkak mısın? bi kere sana yakın bi arkadaşın ailen öğretmenin komşun vs vs varsa onlar seni bulur kurtarır...yinede buraya yazman saçma bence.. git bi psikoloğa danış.profesyonel yardım iste. ama böle şeylere kalkışma. kalkışıcaksanda foruma yazma.git bi arkadaşınla paylaş.(yakın çok yakın bi arkadaşınla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yaşayamıyorum... desene şuna...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Durun şimdi olur molur suç bizim başımıza kalır hani olur ya turk filimleri gibi :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Burda yazı yazan ve arkdaşı daha cok tesvık eden cogu kısı cok buyuk ayıp ve gunah ıslıyor suan.Adamın basından neelr gectıgını nekdr zor durumda oldugunu kım nerden bılebılır?Ornek verıyorum bırgun aılenızden kımse kalmaz bır anda tek basınıza ortada kaldıgınızda sizde ölmek ısteyebılırsınız adamın belkı suan morale ıhtıyacı var boyle yapmak ne kadar sacma ne kadar aptalca!!!Yazıktır gunahtır bu kadar kendınızden emın olarka konusmayın yok atla yok oldur lan kendını yok taksıye bın bogaz koprusunden atla umurumuzda olmaz kes kendını vb sacma salak şeyler soylemek sızce dogrumu?Biraz dusunbcelerınızı yazıya dokmeden once dusunun bukadar katı olmayın bır gun sızın kardesınıze abınıze ablanıza babanıza bı yakınınıza da boyle bır sey olabılır yaptıklarınızı yazdıklarınıız bı dusunun..Tartın kendınızı...Gercekten hala eger aynı dusuncelerı dusunmeye devam edersenız ben sızın yasınızdan suphe ederım[akıl yaşınızdan...][signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 başa döndük gene.biz enson konunun olmaması gereken yerde olduğu konusunda hemfikirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: AxlXelru, 24 Aralık 2005 16:24 tarihinde demiş ki: Burda yazı yazan ve arkdaşı daha cok tesvık eden cogu kısı cok buyuk ayıp ve gunah ıslıyor suan.Adamın basından neelr gectıgını nekdr zor durumda oldugunu kım nerden bılebılır?Ornek verıyorum bırgun aılenızden kımse kalmaz bır anda tek basınıza ortada kaldıgınızda sizde ölmek ısteyebılırsınız adamın belkı suan morale ıhtıyacı var boyle yapmak ne kadar sacma ne kadar aptalca!!!Yazıktır gunahtır bu kadar kendınızden emın olarka konusmayın yok atla yok oldur lan kendını yok taksıye bın bogaz koprusunden atla umurumuzda olmaz kes kendını vb sacma salak şeyler soylemek sızce dogrumu?Biraz dusunbcelerınızı yazıya dokmeden once dusunun bukadar katı olmayın bır gun sızın kardesınıze abınıze ablanıza babanıza bı yakınınıza da boyle bır sey olabılır yaptıklarınızı yazdıklarınıız bı dusunun..Tartın kendınızı...Gercekten hala eger aynı dusuncelerı dusunmeye devam edersenız ben sızın yasınızdan suphe ederım[akıl yaşınızdan...] +9 ama...ölmemek lazım...her sorunu göğüslemek lazım..inthar etmemek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 mental olarak yani psikolojik olarak öldürebilirsin kendini bak. ama bunu faaliyete gecirirsen yani fiziksel olarak , yaparsan cok büyük bir hata yaparsin . psikolojik olarak zaten ister istemez öldürürsün kendini ve yeni bir hayata baslarsin.. herseye ragmen ayakta olup savasmali insan. ezik misin sen ? hele ki ask icin ? yasin basin kac abi ? daha karsina ne asklar cikacak kim bilir . dedigim gibi cok bunalmissin. gecicek.. zaman öldürür her zaman aciyi. yalniz senin bu zamanini iyi bir sekilde degerlendirmen gerekiyor . bos durmamalisin kesinlikle .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Antimodes52, 24 Aralık 2005 02:47 tarihinde demiş ki: İntihar edecek adam Paticik'e yazmaz. Yazan arkadaşın psikolojik rahatsızlıkları vardır o ayrı, nitekim farkında olmadan yaptığı şey ilgi çekmeye çalışmak. Ölmek istedikten sonra ölmek çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kimse için ölmeye değmez......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 zamanı gelince sende gidersin[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: ennis, 24 Aralık 2005 02:31 tarihinde demiş ki: 1 aylık kovalamacadan sonra herşeyim bitti ben bittim yaşamak istemiyorum ama onsuzda yapamıyorum 1. gün 20 adet ismini bile bilmediğim bi ilac içtim ve yattım bazı şeyler umarak ama sabah ayaktaydım ne başım ağrıyordu ne midem anlam veremedim.. 2. gün yaklaşık 25 tane ilac hepsinin ismi değişikti ama sabah yine ayaktayım hiçbirşeyim yok acaba bunlar bana bir mesajmı diye düşünüyorum son günlerde başıma çok acaip şeyler gelmeye başladı durduk yere acaip şekiller beliriyo karşımda .. rüyalarımda hep o var .. zor olan intahar etmek deil yasamaktır.bazen herkezin intahar edicek kadar cesareti olur.ama inhan bana bigün bu yaptıklarının ne kadarda sacma oldugunu anlıcaksın.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Allah'ın verdiği canı sadece Allah alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ennis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 benim amacım ne ilgi çekmek ne başka bir şey .... etrafımda sorunlarımı konuşabileceğim hiç kimse yok ! denedim , deniyorum anlatmaya çalışıyorum her seferinde birisi dalga geçiyor .. kolay mı sanıyorsunuz? başınıza şu an benim yaşadığım gibi birşey gelirse o zaman inşallah dayanabilecek bir omuz bulursunuz. olumlu olumsuz benim hakkımda yorumlar yapmışsınız eyvallah dalga da geçmişsiniz ona da eyvallah ama dediğim gibi gerçekten zor durumdayım.. (daydım) Baştan başlamaya karar aldık. Şu an dünya üzerindeki en mutlu insan benim diyebilirim ! Onu o kadar çok seviyorumki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya aman boşver bunları...bi daa da hiç bi şy için ölmeye çalışma[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hayırlı olsun. inş. iyi gider bu sefer.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yuh artık ya.vallaa ezici oluyo ama kusura bakma.bu ne yaw.kız seni öldürücekti nerdeyse şimdi onla çok mutlusun öle mi.hemen unuttun hapları.zayıflık bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ennis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zayıflık değilde AŞK desek nasıl olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yalan desem max 3 yıl desem bilimsel desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar