jungle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Cuma gunu siparsi verdim araya Christmas falan girince birqaz beklettiler,fakat biraz once bi mail aldim "We are sorry our system does not allow us to process your order because the phone number you provided doesn't match to our system." diyo ,anlamadigim nasil oluyorsa sistemlerine uymuyo anladigim kadariyla burdan bir kac arkadas bu siteyi kullanarak alisveris yapmis. Eger mumkunse o arkadaslar telefon numaralarini nasil yazdiklarini anlatirlarsa sevinirim.Galiba ben +90 xxx xxxxxxx diye yazdim,acaba + kismimi akillarini karistirdi :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben 90212xxxxxxx yaptım telefon geldi[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aa ne saçma :D herhalde "tam" otomatik sistem kurmuşlar ki +olunca bile kafayı yio. sen + yı koyma zaten bi çok site + olduğu zaman satır sığmıcak şekilde yapıo ama öle işte. en ufak bişi bile hata endeni olabilio. ark 2 tane tr harf kullanmış adam bekledi 1 ay gelmedi sonra detaylı okudu maili. hasss dedi sipariş etti gene 1 haftada felan geldi :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bende tekrar mail attim numaralarimi yazip. "I do not understand a have friends that buyed from you like me (from Turkey) Plz try again " sagololsunlar aradilar ama kart benim adima degil ve sahibide suan ewde degil (benimde salakligima geldi ben o kisiyim diyemedim hehe :) ) herneyse adam simdide yukardaki mailimde bahsettigin friends ler kim diyo,bende direk tanidigm insanlar degil sadece forumdan biliyorum dedim oda birinin ismini verebilirmisin diyor bizden daha once asliveris yapan (anlamadim ne yapacaksa ?? ) mumkunse gamersloot a uye oldugun ismini bana pm lersen ben email atayim adamlara. Valla cumadan beri sinir krizi geciriyorum.Hayir birde parayi cektiler kredi kartindan simdide sorun ciakriyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar