Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadaşlar bu bölüme ilk defa yazı yazıyorum.Bu kadar olay oldunu gördükten sonra gerçekten merakım daha da arttı WOW'a.Ben 1 sene boyunca ultima oynadım.Her türlü şerefsizliği ve app'liği gordüm.Ama WOW'a merakım bitmedi.Yani kısacası bu oyunun nasıl bişey olduğunu ve nasıl oynayacağımı biri anlatırsa cok minnettar kalırım. Tekrar teşekkürler.Herkese iyi oyunlar dilerim..[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 öncelikle 100YTL cd alıyorsun.. onunla her ay belli bir meblağ ödeyerek takır takır oynuyorsun.. free hostları da var ama applik şerefsizlik gibi senin saydığın şeyleri yaşamak istemiyorsan paralı olan yerde takıl derim. oyun gayet zevkli ama uo'nun dinamiği yok orda. daha yavaş actionlar ama daha güzel. son olarak wow bölümüne taşınacaktır ama o bölümde işlerini hallet bu warcraft bölümü.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 teşekkür ederim geffen.zahmet edip yazdığın için.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 wow pve oyunu uo pvp oyunu wowda pvp 2. planda ama istediğinde direk bg lerde action bulabiliosun(bg ler pvp için ayrılmıs alanlar)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bi sey sorcam wow =world of warcraft deilmi sanırım onun sayfası var kendine ait wow hakkındaki sorularını oraya yazarsan daha iyi olur...[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar