lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 şimdi lvl 3 için çırpınıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Yoq be lvl 3 olmamız okadar zor değil. bi hafta içinde oluruz bence :)[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :DeAtH_StArE LvL :62 Dönek Mage Np: 10xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: bymad, 21 Aralık 2005 19:33 tarihinde demiş ki: Yoq be lvl 3 olmamız okadar zor değil. bi hafta içinde oluruz bence :) Sory arkadaşlar abimin nick ile login olmuşum yanlışlıkla.Yukarda yazılanlar bana aittir :D[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 senin nick ne troydaki guilddeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 tmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 şu anda giremiyorum deliricem sen girebiliyormusun bu arada ben shela2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 her level atladığınız konu açarsanız bu bölümün hali nasıl olur düşünemiyorum.Çok ilginç bir şey miş gibi birde "3 'e kasıyoruz" diyiyorsunuz.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=165321 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Her lvl atladığımızda buraya yassak 1 konu açılmış olur. bukadar basit. Okadar çok boş konu warki bu açılmış konuya nasıl takıldın hiç anlamış değilim. en azınadan oyun hakkında bir konu...[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 evet o kadar boş konu var ki ilk gördüğüme daldım yazdım. Zaten sizin gibiler yüzünden oyundan baydım,SWG neymiş be öyle oyun gelmez bir daha.Yabancılarla oynamak bu yüzden zevkli.Lamer değiller[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Offf Offf Okadar boş konuşuyorsunki cvp bile yazmıcam. lamer dediklerinin başında sen demi geliyorsun orasını anlamadım.Eğer yabancılarla oynamak istiyorsun bizlere lamer diyorsun ozaman Niye bu forumda takılıyorsun onuda anlamadım. Neyse kimin ne olduğunu Ve nasıl bi düşünce yapısına sahip olduğunu görmek benim için bi artı. Bu konuya cvp yazarak post kasacaksan gülerim ve cvp bile yazmam artık[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkadaş boş konuştuğumuzu iddia ediyor kendi açtığın konu çokmu önemli çorba skilleri oku kendi açtığın konuyu ondan sonra tekrar dönersin buraya dönücek yüzün olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 siz 9m bulmaya bakın şimdiden[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yok parayı ucu ucuna yetiştiriyoruz onuda gp fullendiğinde bi kaç gün içinde toplarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yoq gerçekten oyunda para okadar da önemli bişi değil. Clandan şu kadar para lazım demek yeterli oluyor. denkleştiriyoruz anında :)[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZopA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ya arkadaşlar ben nasıl girebilrim guildinize daa tam bilmiorum oyunu 19 glaive ci adamımı bıraktım sw-int char actım suan 16 yım.. aga pls guild pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 :) yazı hoşuma gitti +1[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordGunthar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 istanbul clanı kaç lvl + alyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 20 ve üstünü alıyoruz ama genelde herkes 25+ ve bize çok oynayan kişiler lazım şu and 6 7 kişi 30 üstü ve kalanlardan 10 kişi kadar 26 27 lvl lerdeler ama şu anda guild dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bir tane kız wardı ama fazla online olmuyordu heral diyoloq kuramadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img383.imageshack.us/img383/2503/sro20051225012652652yv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 pardon beyler bi hata oldu işte istanbul guildinin 5 yıldızlı kervan sonrasindaki mutlu görüntüsü :D [spo1=spoiler][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Dur benim çektiğim ss ler evde. gidince koyacam bütün ss leri. Çok manyak ssler oldu :)[signature][hline]Nick: Lady_Gift LwL: 32 Class:Spear-Light Server:Troy Clan:iSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bu arada 2 tane +4 bitane +3 32 lwl spear yaptım basabildiğim kadar elexir basacam. elimde patlamassa ss nin koyarım buraya :) amacım+7 üstü[signature][hline]Nick: Lady_Gift LwL: 32 Class:Spear-Light Server:Troy Clan:iSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar