Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ewt troyda istanbul clanı lvl 2 oldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yoq be lvl 3 olmamız okadar zor değil. bi hafta içinde oluruz bence :)[signature][hline]Nation :Karus
Server :Ares
NicK :Bymad_TR
CLaN :DeAtH_StArE
LvL :62 Dönek Mage
Np: 10xxxx
Mesaj tarihi:
said:
bymad, 21 Aralık 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
Yoq be lvl 3 olmamız okadar zor değil. bi hafta içinde oluruz bence :)

Sory arkadaşlar abimin nick ile login olmuşum yanlışlıkla.Yukarda yazılanlar bana aittir :D[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight
Mesaj tarihi:
her level atladığınız konu açarsanız bu bölümün hali nasıl olur düşünemiyorum.Çok ilginç bir şey miş gibi birde "3 'e kasıyoruz" diyiyorsunuz.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
Her lvl atladığımızda buraya yassak 1 konu açılmış olur. bukadar basit. Okadar çok boş konu warki bu açılmış konuya nasıl takıldın hiç anlamış değilim. en azınadan oyun hakkında bir konu...[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight
Mesaj tarihi:
evet o kadar boş konu var ki ilk gördüğüme daldım yazdım.

Zaten sizin gibiler yüzünden oyundan baydım,SWG neymiş be öyle oyun gelmez bir daha.Yabancılarla oynamak bu yüzden zevkli.Lamer değiller[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
Offf Offf Okadar boş konuşuyorsunki cvp bile yazmıcam. lamer dediklerinin başında sen demi geliyorsun orasını anlamadım.Eğer yabancılarla oynamak istiyorsun bizlere lamer diyorsun ozaman Niye bu forumda takılıyorsun onuda anlamadım. Neyse kimin ne olduğunu Ve nasıl bi düşünce yapısına sahip olduğunu görmek benim için bi artı. Bu konuya cvp yazarak post kasacaksan gülerim ve cvp bile yazmam artık[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight
Mesaj tarihi:
arkadaş boş konuştuğumuzu iddia ediyor kendi açtığın konu çokmu önemli çorba skilleri oku kendi açtığın konuyu ondan sonra tekrar dönersin buraya dönücek yüzün olursa.
Mesaj tarihi:
yoq gerçekten oyunda para okadar da önemli bişi değil. Clandan şu kadar para lazım demek yeterli oluyor. denkleştiriyoruz anında :)[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar ben nasıl girebilrim guildinize daa tam bilmiorum oyunu 19 glaive ci adamımı bıraktım sw-int char actım suan 16 yım.. aga pls guild pls :P
Mesaj tarihi:
20 ve üstünü alıyoruz ama genelde herkes 25+ ve bize çok oynayan kişiler lazım şu and 6 7 kişi 30 üstü ve kalanlardan 10 kişi kadar 26 27 lvl lerdeler ama şu anda guild dolu
Mesaj tarihi:
Dur benim çektiğim ss ler evde. gidince koyacam bütün ss leri. Çok manyak ssler oldu :)[signature][hline]Nick: Lady_Gift
LwL: 32
Class:Spear-Light
Server:Troy
Clan:iSTANBUL
Mesaj tarihi:
Bu arada 2 tane +4 bitane +3 32 lwl spear yaptım basabildiğim kadar elexir basacam. elimde patlamassa ss nin koyarım buraya :) amacım+7 üstü[signature][hline]Nick: Lady_Gift
LwL: 32
Class:Spear-Light
Server:Troy
Clan:iSTANBUL
  • Yeni Oluştur...