lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Normalde magmadar için kullanılan bir hunter ability'si oyuncularda calışıyormu warriorları biraz sakinleştirmek için_?[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ilk defa bugun ab de gördüm bi ability var hunterde düsmanının manasını bitiriyo[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hayırdır ya, ne merak etsem paticikde topic i açılıyor. hunter epic questi araştırdım biras, pat de açıldı, sonra bu bilmemne shotu araştırdım açıldı. playerlarda da kullanılabilir ama enrage olan class tanıyormusunuz? trolller olabilir. ama çok işe yarıyacağı bir şey var: BW, rakip hunterın petine işliyorsa.. süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Earenwen, 23 Aralık 2005 22:23 tarihinde demiş ki: hayırdır ya, ne merak etsem paticikde topic i açılıyor. hunter epic questi araştırdım biras, pat de açıldı, sonra bu bilmemne shotu araştırdım açıldı. playerlarda da kullanılabilir ama enrage olan class tanıyormusunuz? trolller olabilir. ama çok işe yarıyacağı bir şey var: BW, rakip hunterın petine işliyorsa.. süper istanbuldaysan gel sana ben hunter demonlarını tek tek yaparım :) en keyif aldım iş ama winterspringteki zor ayrıca tranq shot bwl ve dier yerlerde kullanılabiliyo ama warriorunkiler frenzy sayılmıyo hunter guestlerinde tranq shot kullanılıyo bilginize :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bwl de kullaniliyor. da simdi cok merak ettim enrage olan pete atarsan düzeliyor mu acaba : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Çalışmıyor ne yazık ki. Sadece Frenzy yi kaldırıyor tranq shot, enrage yok :< belki ilerde bufflanır[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 pyotrım :) nbr eet dediği doğru sadece frenzy enrage deil ondan o petle yine uraşırsınız ehhe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Pirvan, 23 Aralık 2005 22:46 tarihinde demiş ki: Çalışmıyor ne yazık ki. Sadece Frenzy yi kaldırıyor tranq shot, enrage yok :< belki ilerde bufflanır Ha yanlis yazmisim zaten, Beast Mastery 31. talenti kaldiriyor mu yani? Öyleyse baya iyimis[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hiç aklımdan geçmedi desem yalan olur ne hayaller kurmuştum(gerçi hunterım yok) bigün tranq yerim berserk açınca die ama nafile[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ohooo gittim girdim Hunterları hayvanoluhayvan olmuş.2 ay oynamassan olacaı budur zati.[signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Dolis, 23 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki: istanbuldaysan gel sana ben hunter demonlarını tek tek yaparım :) en keyif aldım iş ama winterspringteki zor ayrıca tranq shot bwl ve dier yerlerde kullanılabiliyo ama warriorunkiler frenzy sayılmıyo hunter guestlerinde tranq shot kullanılıyo bilginize :) yok abi benim hunter kalmamın en büyük sebebi o quest zaten, okuması gaza getiriyor! [Bu mesaj Earenwen tarafından 24 Aralık 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: porsuk, 23 Aralık 2005 21:51 tarihinde demiş ki: ilk defa bugun ab de gördüm bi ability var hunterde düsmanının manasını bitiriyo Mana drain valla beni goren her hunterın ılk attıgnı sey bana baydım valla yarı manayı cekıor allahtan poıson clean totem warda dıkıom dırek gorunce :)[signature][hline]Nerf Plz.. lvl 44 Tauren Shaman - Delidana Senior Sergeant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 LOL Neye totem yokki isviçre çakısı gibi maşallah :D Tranq. shotun işe yaradığını duyduğum (gidip denemek kısmet olmadı ilk elden denemediğim için emin değilim) DM Westde bulunan köpek-demon karışımı gereksiz boss dur. Ha dersiniz AoE FTW ne gerek var saçma saçma shootlara onada saygı duyar önünde eğilirim.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Tranq. shot'ı ZG'deki tiger bossta deneyen oldu mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 pet ı aggresıve e alıp shaman ın totemelrını patlata patlata bıde mana draın cekıp shaman ı manasız bırakmanın tadından yenılmıyor dun lvl 50 hunterımla lvl 56 shaman kestım 1 e 1 de WSG de kesın herıf reroll loladinlerdendı shock+totem+shock+otem dıe gdıerken aaaa mana bıtmıııs zaten sonradan kendısı mınımını cırkın bır leper oldu kısa suredede melee yapmaya calısırken rahmetlık oldu kendısı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Öle suyla calısıomus gibi deli gibi totem diken shock veren shamanları bende cok rahat kesıom shamn olarak 44 lvlım 51 lvl shamanla pwp yaptık adam deli gibi shock verıor e ben napıorum onun shocuk cooldownu dolana kadar 500 lassar heal o heala baslayınca shock :) sahsen shamn olarak en korktugum class warıor ve roque ler warıor kaza bela bı yaklasırsa parcalıor seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 DM'de Prince'e de atın, başarılı sonuçlar elde edersiniz :p[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar