Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Digiturk kameramanları neden her 10 dk' da bir Ümit Karan'ın karısını veya maça gelmiş bir futbolcu yakınını önemli pozisyonlardan fazla gösteriyor ki ? Ne saçma bi şeydir bu ya. Ümit Karan beşiktaş maçında güzel bi röveşata vurmuş onu 1 kere bile göstermedi Ümit Karan'ın karısını yakın çekim yüz mimiklerine kadar maç boyunca yaklaşık 7-8 kere gösterdi. Magazin programı mı izliyoruz futbol mu izliyoruz anlamış değilim. Saçmalık. Digiturk kameramanları berbat.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kameramanların ne suçu var yönetmen yönetiyo onları =) kameraman keyfinden zoomlamıyor kızlara.yönetmen istiyor o çekiyor.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 karısıda surekli sırıtıo yahu[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 musa çözen denen adamın marifetdir o[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bikere 90 dakikada hıncal ulucun bi yorumu vardı. hatta yine gs-bjk maçıydı "kamera durmadan staddaki bayanları gösterio.bayanları görmekten golü kaçırıyoruz yahu böyle şeymi olur!!!.sonra efendim neymiş musa herşeyi çözüyomuş neyi çözüyo ya neyi.eğer ben bayanları seyretmek istesem açarım radyoyu koyarım tvnin üstüne tvdede fashion tv yi açarım öyle dinlerim izlerim maçımı böyle rezillikmi olur canım!!!..." die çok gülmüştüm:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ehuheuhehue[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mavi sanırım sen sildin mesajımı en azından özelden söyleseydin böyle direk silmen yerine.. [Bu mesaj _TaYFo_ tarafından 15 Aralık 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya bende uyuz oluyorum ya maçın en heyecanlı yerinde taraftarları top toplayıcı çocukları kameramanı yada taraftarların arasında fotbolcuların karısını yada birilerini göstermek mi zorunda...puffff..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende katiliyorum. bi CL maclarina bi de lig maclarina bakiyorum, digiturk un rejisinde sanki 3 yasinda cocuk var, habire kamera degistiriyor. hic bir pozisyonu yakalayamiyorlar, ofsayt kamerasi koymuyorlar. millet 30 kamera koyuyor bizimkiler 3 tane. futbol izleme zevkini dusuren buyuk bir etken.. ah ah guzel bir federasyonumuz olsa diyecem ama yapilacak isler 1 degil 2 degil.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 karısıda güzel ha.Vay kerata vay :).Boks macı izliyordum.İki tane kadın mini etek giymiş.Frikik veriyo.Kameraman AÇI :) orayı cekiyor,spikerde diyo "işte bu da bacak şov sayın seyirciler,buda macın güzel anları 5 dakka oraya bakakaldı :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 o kendini yönetmen sanan kişinin bok yemesi oluyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 abaza yonetmen istemiyoruz![signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: tellos, 21 Aralık 2005 13:45 tarihinde demiş ki: abaza yonetmen istemiyoruz! lol[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: uncla, 23 Aralık 2005 00:25 tarihinde demiş ki: said: tellos, 21 Aralık 2005 13:45 tarihinde demiş ki: abaza yonetmen istemiyoruz! lol +1[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yani arada maç seyreden çocuk, bayan falan gösterilmesi güzel en azından bakın bayanlar, çocuklarda geliyo şeklinde gösterilirse ama güzel bi kıza kitlenip dakka başı onu göstermesi cidden çok saçma ve said: tellos, 21 Aralık 2005 13:45 tarihinde demiş ki: abaza yonetmen istemiyoruz! kesinlikle +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: tellos, 21 Aralık 2005 13:45 tarihinde demiş ki: abaza yonetmen istemiyoruz! ben bu sozü espri olsun diye solmedim niye lol?? anlamadım ligin son macında semihin attıgı her golden sevgilisini gostermesi yonetmene baglı bişe ben bundan sıkıldım.. 4kere sarışın bi bayan izliyceme golun tekrarını izlemek daha mantıklı.[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Tello$ haklı. Bi ara İlhan Mansız oynarken maç izleyemiyorduk. İlhan T-Shirt'i giyip gelen her güzel hatun'u çekiyorlardı. Ben maç izlemek istiyorum. Arada girdikleri karı görüntüleri yeşillik değil içine etmek oluyo.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 komik geldi bana okuyunca ondan tellos.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Diablo, 15 Aralık 2005 18:43 tarihinde demiş ki: karısıda surekli sırıtıo yahu e sürekli kameraların onu çektiğini bilio da o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Musa hala akıllanmamış hıncal çok kızdıydı bir ara...En iyisi hıncala mail atam arkadaşlar.....[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar