Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Gerçekten güzel bir site içinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum herkese selamlar.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Alıntıla
tellos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hşgldn[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Alıntıla
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ewy[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Apeiron Alıntıla
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoşbulduk :)[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Alıntıla
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Alıntıla
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Vay be sevgiye bak hoşbulduk :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 her hoşgeldin mesajına cevap vermen gerekmiyor:) 1 tane yaz biz hepimiz üstümüze aliniyoruz zaten. hoşgeldin. hemen yeni gelenlerin okuması gereken şeylere soyle bi göz at istersen[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Alıntıla
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 *!kopar*[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Alıntıla
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Alıntıla
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dory +1 hoşgeldin ve imzanda o çizgileri kullanmaz isen göze daha hoş görünücek.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoşgeldinizz..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 meraba[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Alıntıla
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoş geldin[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Alıntıla
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hoşgeldin[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Alıntıla
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoşgeldn[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Alıntıla
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: muzcu, 23 Aralık 2005 14:52 tarihinde demiş ki: dory +1 hoşgeldin ve imzanda o çizgileri kullanmaz isen göze daha hoş görünücek. Olmuşmu ¿[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Alıntıla
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 1.5 gunde 170 mesaj hmm.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Alıntıla
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sende en az hergün 14 saat ayır foruma seninde olur ama çekememek ayrı mevzu..[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.